1. je61's Avatar
    As the title says. My reverie theme aint workin

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-29-09 09:56 PM
  2. hchen's Avatar
    I'm using 5.0.0.238 and just downloaded couple theme and it's working alright

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by hchen; 09-30-09 at 09:18 AM.
    09-30-09 08:18 AM
  3. ST79's Avatar
    I have 3-4 hidden today themes on my bold which is running 5.0.0.238. All the themes works fine.

    I have the Reverie HT (with weather) too and it works on mine...

    I would recommend deleting the themes and re-installing them again. See whether this helps
    09-30-09 12:03 PM
  4. je61's Avatar
    Still not working

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-01-09 01:33 AM
  5. McCracken's Avatar
    What isn't working about it?
    10-01-09 01:36 AM
  6. je61's Avatar
    Hidden Today and messages don't display

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-01-09 08:25 AM
  7. brandnewsimmy's Avatar
    I am not getting the SMS on the hidden today, but MMS does show up as well as the hidden calendar.
    10-01-09 08:40 AM
  8. raptor6977's Avatar
    As the title says. My reverie theme aint workin

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Elle. Win7 and zen hybrid 5.0 are all free and work great

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-01-09 08:43 AM
  9. raptor6977's Avatar
    As the title says. My reverie theme aint workin

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Elle. Win7 and zen hybrid 5.0 are all free and work great

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-01-09 08:44 AM
  10. je61's Avatar
    I'll try those right now thx

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-01-09 01:04 PM
  11. sheldonbk's Avatar
    I tried at least 15 free & premium themes under OS5 before dongrading.

    On any theme w/a fixed media icon, clicking it doesn't work since OS5 you have to create a media folder.

    Otherwise, just about every theme worked fine.

    If you buy premium themes under OS5, make sure the vendor says the theme has been tested and works under OS5. Otherwise you may get the story that it's officially only working in 4.6.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-04-09 10:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD