1. dnmetrigun's Avatar
    anybody know if im supposed to adjust settings to it? just downloaded the L-theme so idk why its starting to really lag, and i just updated to .282 few days ago and its been fast and fine.
    07-15-09 04:38 AM
  2. bt224's Avatar
    Some themes do that. I've deleted more than I've kept.
    07-15-09 05:12 AM
  3. Jonneh's Avatar
    I've definitely deleted more than I've kept as well, though I've read they take up quite a bit of room on the bb so that may have something to do with my decisions as well.

    Anyway, have you tried any restarting yet? After installing a new theme, it's generally a good idea to restart the bb. If this is basic and you've already done that, sorry.
    07-15-09 05:20 AM
  4. boostnek9's Avatar
    After installing a theme, you should do a battery pull on your phone as preventative maintenance. This may help.
    07-15-09 02:50 PM
  5. merlynpariah's Avatar
    I second the battery pull but I have also deleted more than kept

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-15-09 06:29 PM
  6. username0022's Avatar
    Battery pull should speed things up. If not, drop the theme.

    I'm like the rest, I've deleted more than I've kept.
    07-15-09 06:32 PM
  7. K B's Avatar
    I have yet to find a theme that doesn't lead to lags or suck up way too much memory or both. I've deleted every one I've tried.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-15-09 08:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD