1. tachessher's Avatar
    Hey folks! I tried searching and I couldn't find anything on it. My outlook account is no longer sending my emails to my phone. I can't remember my internet service account online login, so I cant just get online to fix it. Also, I've tried to fix it by going through the phones email setup and re-entering the password and such, to no avail. Can anyone help me? Thanks!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-10-09 10:49 AM
  2. tachessher's Avatar
    Bump.... Anybody?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-10-09 12:50 PM
  3. tachessher's Avatar
    Let me also add that when I firdt got the phone, the email worked great, just put in the website, username, password, and boom, it worked great. Recently the phone asked me to update the password, and that's when the trouble started.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-10-09 12:56 PM
  4. cavingjan's Avatar
    You will need to resolve the login problem into the BIS server. Then you can resend the service books and that should fix your problem.
    08-10-09 01:12 PM
  5. mookish's Avatar
    You probaly need to re-validate your email account, but if you forgot your BIS login credentials, then you have a problem. Call att.
    08-10-09 01:57 PM
  6. Laura Knotek's Avatar
    Contact AT&T, and they will give you a new temporary password for BIS that will enable you to log in and resend your service books. Then you will be able to change your password.
    08-10-09 02:22 PM
  7. tachessher's Avatar
    Okay folks thanks. I'll call att asap!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-10-09 03:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD