1. aj-82's Avatar
    Okay i searched and I hope that I didnt miss something painfully obvious... I got my bold yesterday, used desktop manager to switch over from my old 8300, now the weather and stock icons are all messed up? they are basically white boxes with tiny bits of color...

    I tried downloading a new theme, I tried reseting, and they are messed up still ... so i have moved them to a diffrent folder and everything seems to work fine but no matter what they are still screwed up... any body have this happen?
    08-05-09 04:37 PM
  2. ST79's Avatar
    See whether resending the service books helps...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-05-09 04:56 PM
  3. Bucks13's Avatar
    by resetting, do you mean battery pull with the power still on? if not, try that
    08-05-09 06:49 PM
  4. aj-82's Avatar
    See whether resending the service books helps...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    not sure how to do this?... sorry newb




    by resetting, do you mean battery pull with the power still on? if not, try that

    I used alt+shift+del to reset... will that make a difference?
    08-06-09 11:10 AM
  5. Teek's Avatar
    Create and log into your BIS acct
    BlackBerry Internet Service

    You will see a tab to resend service books.

    Do a battery pull. Take the battery out while the device is still on
    08-06-09 11:17 AM
  6. Scaevola's Avatar
    Or use Quickpull.

    You need "a" true hard reset.
    08-06-09 11:23 AM
  7. aj-82's Avatar
    okay i will try the bp, when i try to log in through my computer web browser to the rogers site it says I cant log in through html
    08-06-09 11:29 AM
  8. Teek's Avatar
    I think the BP will solve it.

    try accessing the site from here. this is where I got the link
    https://hookedontronyx.com/BIS-Sites.html
    08-06-09 11:35 AM
  9. aj-82's Avatar
    bp didnt work... in the process of logging into bis
    08-06-09 11:50 AM
  10. aj-82's Avatar
    okay sent the service books... unless it takes a while then it didnt work... how do you take a screen shot? i mean it doesnt really affect the bb but its annoying because i just got it. any other sugestions?
    08-06-09 11:56 AM
  11. aj-82's Avatar
    okay here is the screen shot

    08-06-09 04:40 PM
  12. username0022's Avatar
    I would back up your system, then delete the affected apps. Then reload the apps. See if reinstalling them works.
    08-06-09 04:44 PM
  13. aj-82's Avatar
    okay can I delete the weather and stock apps? cause i tried with desktop manager... can some one confirm that ?
    08-06-09 04:51 PM
  14. Aetius's Avatar
    Options > Advanced > Applications

    Find the app that's causing the issue and hit the BB button and delete.
    08-06-09 04:58 PM
  15. username0022's Avatar
    okay can I delete the weather and stock apps? cause i tried with desktop manager... can some one confirm that ?
    Since the Curve and the Bold use different OS platforms, it seems that only part of the application was able to be transferred over (maybe?). Either way, a fresh install should do it.
    08-06-09 05:02 PM
  16. aj-82's Avatar
    the curve (8300) didnt have the weather or the stock apps?
    08-06-09 05:51 PM
  17. aj-82's Avatar
    okay in the advanced options/service books menu i deleted the weather push and stocks push service books.... and the icons disapeared... I resent the the service books and the icons are still messed up.... so are the graphics for the icons stored on the device? I think a reinstall of the os may fix this, what is the procedure for this?
    08-07-09 11:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD