1. -MCM-'s Avatar
    anyone know how?

    The content protect prevents me from seeing some BBm msgs, and emal addresses and its quite annoying.
    01-25-10 01:17 PM
  2. sourkevin's Avatar
    uh... check the firewall? are you on BIS or BES?
    01-25-10 08:09 PM
  3. xDAKx's Avatar
    It should be in Security < General Settings and "Content Protection" (Enabled/Disabled).

    If your on a BES, the feature could be disabled.
    01-25-10 08:11 PM
  4. LittleRedDot's Avatar
    What is "content protection", and why would I wan't/not wan't it?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-26-10 06:00 AM
  5. -MCM-'s Avatar
    I`m On BIS

    Content Protection is Annoying. it blocks me from Viewing some messages. and ifo in my address book. seems like its doing more harm then good. and i already tried going to general settings. its not there.
    01-27-10 12:05 AM
  6. hell167's Avatar
    yup, content protection is annoying. sometimes in bbm u get a msg that say <content protection enabled>. sometimes u wont be able to access contacts in your contact list. with os 5 some ppl including myself had all their threaded sms grouped together.
    01-27-10 02:41 AM
  7. Indyz12's Avatar
    Simply go to main menu, options, password, Dissable password.
    Simples!
    04-12-10 11:49 AM
  8. VM-france's Avatar
    not so simple, the option is locked. What should I do ?
    05-04-10 06:03 AM
  9. Snowblind2010's Avatar
    not so simple, the option is locked. What should I do ?
    Dunno if you figured out how to do this or not but I think if you head into your security options and disable encryption you should find that the password area is no longer greyed out.

    Had the same issue and had to experiment.


    Nate
    05-06-10 06:21 AM
  10. bbcicamica's Avatar
    I`m On BIS

    Content Protection is Annoying. it blocks me from Viewing some messages. and ifo in my address book. seems like its doing more harm then good. and i already tried going to general settings. its not there.
    I enabled it a while ago and it is annoying. I can't find where to change it back either. It's not in that menu for me either.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-01-10 07:30 AM
  11. mdseretse's Avatar
    I'm using a bold 9000 and experiencing the same problem, have tried to follow ur steps but failed coz i cnt seem to find security in the bold! Please help! Anybody?
    01-31-13 10:41 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD