1. kimmyd55's Avatar
    I found my phone off, so i went to turn it on and it wouldn't turn back on. I took out the btry and waited five mins, still nothing. When i plug it in to the charger, I also get nothing. The phone was 75% charged right before i found it off. Can anyone offer any suggestions, I need my phone and don't know what to do. Thanks.

    Kim
    08-01-09 06:08 PM
  2. Waqs's Avatar
    Do you get red led light?

    If so, run loader

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-01-09 09:04 PM
  3. e_bone2003's Avatar
    I have the same problem. Few nights ago, my phone just died (9000/bold). I thought it was the battery but when I plug it to the wall charger it doesn't show a red light. I waited for an hour and unplug it and then plug back but still nothing happen. I tried to connect it with my PC but it wont connect, it just died. I change the battery and still wont turn on. It just died. What should I do? I got the phone from eBay last January.
    08-01-09 10:48 PM
  4. e_bone2003's Avatar
    There is no red light what so ever.
    08-01-09 10:49 PM
  5. Aetius's Avatar
    Try taking the battery out, and plugging it into the USB. Does DM register it? Does the red light come on then?
    08-01-09 10:57 PM
  6. e_bone2003's Avatar
    I did, still not working, it just died. Maybe I should prepare a proper burial soon. Haha
    08-01-09 11:02 PM
  7. Aetius's Avatar
    Darn man, that sucks. I have no idea.
    08-01-09 11:05 PM
  8. Teek's Avatar
    Check here or just keep searching CB.
    Good luck
    http://forums.crackberry.com/f83/bla...othing-278619/
    08-02-09 06:54 AM
  9. kimmyd55's Avatar
    i have waited over night and still nothing, i plugged the phone in without the btry for almost 10 hrs. I have no light, no nothing. I called ATT and they said I could call the warranty people and they would ship me a refurb but i don't want one. I have this phone barely over 30 days so i know they won't replace it with a new one. It is so fustrating, that phone is my life. I do everything on it!!!
    08-02-09 09:46 AM
  10. e_bone2003's Avatar
    Mine is now back on. The problem was in the hardware, it has to do with the power. I think you should bring it to the store.
    08-06-09 01:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD