1. sheppy1's Avatar
    Hi guys, I just bought a Bold today and so far I'm really happy with it, I'm just having 1 problem, when I try and refresh the list of applications in the Application Center it gives me this message "An error occured while updating the application list: Error 404", does anyone know what's wrong?
    05-17-09 05:54 PM
  2. savioAMG's Avatar
    Well 404 usually occurs when the page you are trying to load couldn't be found, so I'm willing to bet the App Center is having trouble connecting. Try re-registering your host routing tables (Options, Advanced Options, Host Routing Tables, BB/Menu button, Register Now).
    05-17-09 05:56 PM
  3. sheppy1's Avatar
    Well 404 usually occurs when the page you are trying to load couldn't be found, so I'm willing to bet the App Center is having trouble connecting. Try re-registering your host routing tables (Options, Advanced Options, Host Routing Tables, BB/Menu button, Register Now).
    Thanks for the reply but I just tried re-registering them all and it still doesn't work
    05-17-09 06:04 PM
  4. savioAMG's Avatar
    What about a battery pull? It might help...
    05-17-09 06:09 PM
  5. benzworm's Avatar
    ya, 404 is page not found
    05-17-09 06:18 PM
  6. sheppy1's Avatar
    Hmmm well I tried a battery pull and I also tried uninstalling it and reinstalling it and it's still giving me the error
    05-17-09 06:28 PM
  7. benzworm's Avatar
    is this error in app world?
    05-17-09 06:31 PM
  8. sheppy1's Avatar
    No it's the Application Center, the app that tells you if there are any updates avaliable for your applications
    05-17-09 06:34 PM
  9. benzworm's Avatar
    hmmm, my bold doesnt have the application center...
    05-17-09 06:35 PM
  10. savioAMG's Avatar
    hmmm, my bold doesnt have the application center...
    On the newer leaked OS' there's an option to install it in AppLoader in Desktop Manager.
    05-17-09 06:37 PM
  11. benzworm's Avatar
    does it show up and work?
    05-17-09 06:37 PM
  12. sheppy1's Avatar
    Well I'm not running a leaked version, I'm from the UK so we might have a newer version of the OS? anyway I just came from a Storm and it had this application so when I was updating the OS on my Bold I just installed it too
    05-17-09 06:39 PM
  13. benzworm's Avatar
    i think that it only works on os 4.7
    05-17-09 06:42 PM
  14. sheppy1's Avatar
    Ermmmm do all Blackberrys use the same version of the Desktop Manager? because I'm still using the version of the DM that came with my Storm
    05-17-09 06:45 PM
  15. benzworm's Avatar
    usually you use the DM of the same # as your os, but i don't think that app center only works with the storm
    05-17-09 06:50 PM
  16. sheppy1's Avatar
    Well I've just installed the software that came with my Bold and now it doesnt give me the option to install Application Center so it looks like it was just meant for the Storm and that's probably why it didn't work, anywhooo I just uninstalled it, I don't need it anyway
    05-17-09 07:14 PM
  17. darkdragoon's Avatar
    I had the same error when I try to update. Initially it worked on the first time but after I upgraded my Windows Live Messenger, I start getting the error 404.
    06-23-09 09:49 PM
  18. darkdragoon's Avatar
    Well. I just figure it out. As I've mentioned before the error came right after I upgraded Windows Live Messenger. So I fired up DM and uninstall WLM. BB rebooted and Application Center updates my apps.
    06-23-09 11:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD