1. SM002's Avatar
    Updated my laptop on Wednesday following the usual release of Windows fixes on Tuesday. Scince then, Blend starts, connects, starts to load the Dashboard and then immediately disconnects.

    Prior to the Windows update, Blend worked fine. I have tried all the suggested fixes including fresh install, using the latest version, using a previous version, installing only Blend & Drivers, checking ports and permissions are in place, and yes, Blend is enabled on my Passport.

    Any suggestions? Anyone else have this problems since the latest Windows update?

    Thanks,

    Steve
    04-17-15 02:54 AM
  2. peckfordmtg's Avatar
    My blend is disconnecting on my IPad. Haven't checked my laptop yet.

    Posted via CB10
    04-17-15 11:07 AM

Similar Threads

  1. How can I fix a 10.3.1 update error with my Q10?
    By theanita1 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-15, 10:59 PM
  2. Yet another whatsapp update
    By Originalloverman in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-18-15, 11:33 AM
  3. Can I get some help updating my software?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-15, 08:03 AM
  4. Unable to receive a push notification update on My Q10
    By Slimfeez in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-15, 12:53 AM
  5. Is the "Oslo" a Passport sized Z30 update?
    By robin11 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 04-16-15, 09:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD