1. Tornado99's Avatar
    Was checking a received Gmail message on my pc. The mag mentioned a pdf attachment but there was none from what I could see on the Blend view. Later, on the Passport itself I checked and there it was attached as expected.

    Is this a known issue on Blend?
    Need to check & confirm with some tests.

    Posted via CB10
    12-09-14 10:31 PM
  2. pkcable's Avatar
    Any luck with this issue?
    01-21-15 11:20 AM
  3. just_luc's Avatar
    I just checked mine, the attachments show up fine in blend. Is it just the one message you had trouble with or is it constant?
    pkcable likes this.
    01-21-15 11:31 AM
  4. geehalpert's Avatar
    I had the same problem, but it wasn't a Gmail email. The missing attachment was a .jpg file and the email only had a subject and no message body. So far only happened once, but I'm new to Blend. I'll try to reproduce it.

    What's the best way to report this to BlackBerry?
    02-22-15 10:50 AM

Similar Threads

  1. Z3 in the Philippines
    By leojzueg in forum Asia Pacific
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-15, 10:36 PM
  2. HP all in one remote android app
    By cseggleton in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-14, 12:06 AM
  3. I have a problem in installing dictionary in my Blackberry handset
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-10-14, 12:53 PM
  4. Dropbox, Box and OneDrive all updated in BlackBerry World
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-09-14, 09:40 PM
  5. Browser bug in 10.3.1
    By dale-c in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 12-09-14, 07:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD