1. MGDania's Avatar
    Has anyone experienced an Internet connectivity conflict using Blend on a Win10 LAN connected PC? After running Blend on a Windows 10 PC flawlessly for two weeks, my PC although it connected to the LAN and server it would not recognize that it was connected to the Internet. IT consultant deleted Blend and it clear up the issue. He has seen instances where Win10 has issues when two Internet connections are running.

    This sounds like a Win10 problem but just wondering if I reinstall Blend whether the issue will pop up again.

    Posted via CB10
    09-25-15 02:57 PM
  2. BB-JAM215's Avatar
    There was another post recently about a BB10 device interfering with other devices on a network, but I haven't been able to find it. I don't recall Blend being mentioned, though.
    09-25-15 04:39 PM

Similar Threads

  1. Facebook rebrands controversial Internet.org as Free Basics
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-16, 11:08 AM
  2. How can I connect my Q10 Mobile Internet with Lyca UK?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Q10
    Replies: 9
    Last Post: 09-26-15, 01:08 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-25-15, 03:45 PM
  4. Accessing ShopCrackberry's US site from Canada
    By svelt in forum Site Feedback & Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-24-15, 03:59 PM
  5. Why is my BlackBerry Blend working on Wifi but BlackBerry Link not?
    By darkzbaron in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-23-15, 04:57 PM