1. uktivo's Avatar
    I'm loving the blend convenience but I'm having a mare with it.

    I'm using windows 8.1, here are my issues:
    1. During a transfer - the transfer starts and then blend loses connection. So the transfer fails and I have to start again. It's becoming unusable now and I'm having to resort to taking out my sd card from the Passport and physically inserting it into the PC to copy anything. Once connection drops, a few seconds later it re-connects..

    2. I can't seem to establish a connection at all via USB. I did start another thread on here for this very issue and someone mentioned that IPV6 needs to be active to allow a USB connection. I've no idea how to check if I do have IPV6 active or not, nor the consequences to my work network connection if I do activate it if it's dormant.

    If any one could shed light please.. it would be much appreciated.
    09-26-14 08:59 AM
  2. shorski's Avatar
    For the first question, someone here said that this is how Blend works for now. It loses connection every now and then.
    I'm sure Blackberry are aware of this and working on it.
    It's still a freshly launched package and issues will be resolved as soon as it gets updated.

    For the second question, I was told that the first connection is supposed to be made using the UBS before you start using wifi. Was this how you started?
    09-27-14 12:26 PM

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 09-27-14, 10:13 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-26-14, 09:13 PM
  3. ER today will it be a live event
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-14, 12:49 PM
  4. BlackBerry blend
    By Dinesh Reddy3 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-14, 08:46 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-26-14, 07:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD