1. shimmelstoss's Avatar
    Hi,

    just got my passport. Mainly cause of blend. I downloaded and installed BBLink to transfer my data
    off of my BB9780. Then I installed Blend on my tablet and pc. But when I start it,
    it can't connect to my passport. Every time I got the message: "Active blend on your device..."
    I activated it and checked "Allow connections" and "use cellular" too. I got a connection at Link and activated
    the remote-access, but still can't connect to blend.
    10-03-14 05:32 AM
  2. anischab's Avatar
    I did not upgrade yet...

    I read somewhere (I am sure here in these Forums), that the first use of Blend, to get it installed and bridged to the Passport, has to be done with the Data cable... after that, you can connect remotely with WiFi, even OTA!

    BlackBerry*Q10, T-Mobile Germany - SQN100-3, Running OS 10.2.1.2941
    10-03-14 06:10 AM
  3. shimmelstoss's Avatar
    Ahh I activated it in the menu, but didnt in the drop-down menu.
    Now I got the connection to my laptop. Tabletapp closes right after logging in with BBid,
    but I hope an upgrade will solve this little problem.

    Thanks and may this thread help people who got the same problem.
    10-03-14 07:12 AM

Similar Threads

  1. Will blackberry blend support manage Blackberry Remember?
    By xiaoyuewenwu in forum BlackBerry Blend
    Replies: 4
    Last Post: 12-19-15, 01:06 PM
  2. How safe is BlackBerry blend?
    By Blue Hef in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 15
    Last Post: 10-04-14, 10:25 AM
  3. This is a WAY Cooler Blend Icon
    By deadcowboy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 10-03-14, 05:34 PM
  4. Blackberry Blend?
    By Dheeraj Mishra in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-02-14, 07:00 PM
  5. So Blend replaces Link?
    By Deadmunny in forum BlackBerry Blend
    Replies: 6
    Last Post: 10-02-14, 03:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD