1. CrazyJo82's Avatar
    I tried to search for an answer but didn't find what I was looking for.

    So, my internet provider recent updated the software on the wireless modem and now supports IPv6. I decided on my Passport to enable the IPv6 when connecting to my wifi.

    I can use the wifi internet no problem but couldn't connect with Blackberry Blend. I checked the network setting for the blackberry adaptor and found an IPv6 address automatically there instead of "obtain automatically." I tried restarting and nothing got the Blend to work.

    So, finally (after 15min), I went into the wifi setting on the Passport and found that I had IPv6 enabled. After I disabled it, Blend started working again.

    It's working now but did I missing?
    06-18-16 11:14 PM
  2. CrazyJo82's Avatar
    Thanks for the input. I'll take a closer look.

    Posted via CB10
    06-19-16 10:33 AM

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 02-14-18, 05:13 PM
  2. BlackBerry World not working
    By engkamesh in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 06-21-16, 06:39 AM
  3. Why am I unable to change my display picture on my BlackBerry Classic?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Classic
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-16, 11:13 PM
  4. Mobile Nations Weekly: WWDC, E3, OnePlus, and more
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-18-16, 03:40 PM
  5. Get things done faster and easier with doo for BlackBerry 10
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-18-16, 03:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD