1. ZMnsr1's Avatar
    I just am not able to connect my phone to Blend no matter what I do. I have a Z10 running .1151 and the first two days Blend was out, it worked perfectly. Since then, it does everything right on start-up then it doesn't load the Dashboard up properly. Email or BBM or SMS will have the loading circle until it says "limited connectivity" on the bottom right then it loses connection and tries to reconnect. This keep going on and on until i just turn Blend off. Anyone have a solution?

    Edit: Can someone fix the spelling in my title? Lol
    12-25-14 11:35 AM
  2. anon(9208252)'s Avatar
    Have you loaded the newest blend download from blackberry

    Passport SQW100-1/10.3.1.1154
    12-25-14 11:39 AM
  3. anischab's Avatar
    Uninstall Blend on your computer.
    Restart PC.
    Install latest Blend from the website and the latest Blend update from BB-Wold.
    It worked for me!

    BlackBerry|Q10, SQN100-3, OS 10.2.2.932; BlackBerry|Passport, SQW100-1, OS 10.3.0.675
    drewood66 likes this.
    12-25-14 11:41 AM
  4. ZMnsr1's Avatar
    Uninstall Blend on your computer.
    Restart PC.
    Install latest Blend from the website and the latest Blend update from BB-Wold.
    It worked for me!

    BlackBerry|Q10, SQN100-3, OS 10.2.2.932; BlackBerry|Passport, SQW100-1, OS 10.3.0.675
    Tried this and same old thing.

    BlackBerry Blend Help with my Z10-9stlits.png
    BlackBerry Blend Help with my Z10-ihiwhka.png
    12-25-14 01:22 PM
  5. DarcyTallGuy's Avatar
    Try disable antivirus/firewalls temporarily. They are known to cause issues. If that works try adding exceptions to your programs to allow blend through.
    12-25-14 04:59 PM
  6. anischab's Avatar
    Seems to be a "network"/Wi-Fi problem?? The note is lack of connectivity... I suggest to bridge with USB first.

    Workhorse: BlackBerry|Q10, SQN100-3, OS 10.2.1.2941; Power Workhorse: BlackBerry|Passport, SQW100-1, OS 10.3.0.675; Germany.
    12-26-14 02:52 AM
  7. ZMnsr1's Avatar
    I get the same issue with USB. Actually tried at my GF's last night on her WiFi and had the same issue. Starting to think it's some issues with my laptop.

    Posted via CB10
    12-26-14 10:52 AM
  8. ZMnsr1's Avatar
    Anyone?

    Posted via CB10
    12-27-14 10:58 AM
  9. anon(9208252)'s Avatar
    Have you allowed it in your pc security settings
    12-27-14 11:07 AM
  10. ZMnsr1's Avatar
    Have you allowed it in your pc security settings
    Yup. Even tried running it with firewall disabled. I just can't figure out what might be causing this.

    Posted via CB10
    12-27-14 10:00 PM
  11. ZMnsr1's Avatar
    ...

    Posted via CB10
    12-28-14 10:27 AM
  12. stevobbm's Avatar
    What windows are you using?

     Z10
    12-28-14 02:53 PM
  13. ZMnsr1's Avatar
    What windows are you using?

     Z10
    Windows 8.1

    Posted via CB10
    12-29-14 12:07 AM
  14. anon(9208252)'s Avatar
    OK so your version on your pc is 1.1.0.21 and on your device its 1.1.0.65
    12-29-14 05:40 PM
  15. ZMnsr1's Avatar
    OK so your version on your pc is 1.1.0.21 and on your device its 1.1.0.65
    Yeah they are

    Posted via CB10
    12-29-14 06:59 PM
  16. anon(9208252)'s Avatar
    That might be your problem, i forgot your on 1151 and not 1154 maybe , maybe go back in the blend versions if you don't want to load 1154
    12-29-14 07:22 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-29-14, 07:45 PM
  2. Wifi issue in BlackBerry z3
    By anuj syal in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-26-14, 06:27 PM
  3. How to get z30 with 55% off today!?
    By BK_NY_RAY in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 12-25-14, 07:48 PM
  4. Factory unlocked BlackBerry Classic in Europe
    By PeacemakersCPO in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-25-14, 12:02 PM
  5. Why won't my BlackBerry fully load?
    By Bianca Saunders in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-25-14, 11:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD