1. satchit's Avatar
    I have installed the latest blend available on the betazone.
    updated both on the handset & PC (windows) . The issue with this build is , it keeps disconnecting every one in-awhile.
    Is somebody else facing the same issue.
    05-20-15 12:38 PM
  2. anon(9208252)'s Avatar
    Had it yesterday, but you should probably be giving the beta some feed back and ask questions in there.
    05-20-15 12:41 PM
  3. satchit's Avatar
    Had it yesterday, but you should probably be giving the beta some feed back and ask questions in there.
    I did post on the betazone
    05-20-15 01:46 PM
  4. Godgass's Avatar
    Mine is no longer connecting since the last update. I have emailed the Beta site with no response as yet. I use Blend on 2 PCs and updated both programs and both still give me a message to update.
    Anybody else?

    Posted via CB10
    05-21-15 06:12 PM
  5. mcstravi's Avatar
    Did you updated the pc's correctly?
    You need to login to the beta zone on the pc to be able to download the new beta version.

    Posted via CB10
    05-21-15 07:56 PM
  6. Swave514's Avatar
    [iQUOTE=mcstravi;11653510]Did you updated the pc's correctly?
    You need to login to the beta zone on the pc to be able to download the new beta version.

    Posted via CB10[/QUOTE]

    Where do you go to login to beta zone on the pc? I've never heard of that before and im also having issues connecting with blend on the new update

    Z30 | 10.3.2
    05-21-15 07:59 PM
  7. mcstravi's Avatar
    https://www.blackberry.com/beta/

    There you go

    Posted via CB10
    05-21-15 10:03 PM
  8. Swave514's Avatar
    https://www.blackberry.com/beta/

    There you go

    Posted via CB10
    Thanks! So confusing I had to do all that, I thought I had the latest version on my pc when I went to the blend link on blackberry but I guess not...

    Z30 | 10.3.2
    05-21-15 11:20 PM
  9. Nick Spagnolo's Avatar
    You have to say yes to updating the drivers or it will not work

    Z10
    05-21-15 11:22 PM
  10. pedrogari's Avatar
    I cant log into blackberry.com/beta I put correctly credentials but it drive me again to the Sign In page, I try several brownser with no luck,
    05-22-15 05:52 AM

Similar Threads

  1. Why am I getting an Error installing BB Blend pc?
    By DakarJabba in forum BlackBerry Blend
    Replies: 12
    Last Post: 02-20-16, 05:02 AM
  2. Do you use BlackBerry Blend and if so what's your favorite feature
    By Adam Shearer in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 36
    Last Post: 09-11-15, 10:15 PM
  3. Blend and link
    By zozo1980 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 05-21-15, 03:19 PM
  4. Email Issues
    By ronpfid in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 05-20-15, 12:37 PM
  5. Messenger for Facebook revamped, improved and now available in the Beta Zone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-15, 05:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD