1. graffixx's Avatar
    I am on a VZW 8830 (v4.2.2.196) / BES



    Whenever I access the website -- www sigalert com or www sigalert com/w)I get the following error:



    Exceeded maximum redirect attempts to server: Sigalert.com - Personalized Traffic Reports



    I am able to access other sites just fine.
    There is no IT policy restrictions set in place.

    Any ideas?
    08-04-08 03:00 PM
  2. JRSCCivic98's Avatar
    Which browser? The BES equipped one or the carrier one? If it's the BES one, switch default browser to carrier and try again.
    08-04-08 03:44 PM
  3. graffixx's Avatar
    When I go into Browser Configuration, I see "BlackBerry Browser".

    Switching to "Internet Browser" does the same thing.

    Can you try and see?
    08-04-08 03:51 PM
  4. JRSCCivic98's Avatar
    Try OperaMini to rule out the browser.
    08-04-08 04:43 PM
  5. KStyles's Avatar
    I started getting this error last night on my curve in the bb browser trying to access the facebook mobile site. If you find anything out let me know.
    hayleyjoy likes this.
    08-07-08 12:21 PM
  6. mgdotnet's Avatar
    old topic but I just had this problem.

    I cleared my cache and it works fine.
    02-08-09 10:05 PM
  7. damankam786's Avatar
    I get that message too sometimes on my 8900
    02-09-09 12:44 AM
  8. blairpetersen's Avatar
    so i can't visit ANY website. so even if i wanted to download another browser i can't.

    this is my error:

    Exceeded maximum redirect attempts to server: h t t p ://m.web2go DOT com / upsell /? msisdn =16199408513&

    spaced cause i cant post links
    im using tmobile if that helps.
    12-13-09 10:11 PM
  9. mackeyj's Avatar
    Does anyone on this forum know a good, reliable 2010insurancenz wikispaces com/Health+Insuracne+-+Protecting+Arizonans]insurance broker? One that isnt going to rip me off?
    04-10-10 09:37 PM
  10. hayleyjoy's Avatar
    I'm also having this same problem on my blackberry 8350i. When I took it in to get it fixed they also cleared the cache and still didn't help. I'm glad I'm not the only one with this problem. But even the technician at the Sprint Store didn't know what to do.
    10-22-11 06:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD