1. acheron800's Avatar
    Everything else works great, I sent my service books, docs2go is a ****in bitchin program, but I still dont get html email, and I dont have the so called auto complete text.

    Any of you guys have any help to offer? Id appreciate it! Thanks!

    03-10-09 12:50 AM
  2. MegaloMegaloDon's Avatar
    Make sure you have Support HTML Tables enabled in your Browser Configuration. I haven't seen anything about auto-complete. There is auto-text which fixes common misspelled words for you. It is in Options, but it is always on. You may as well upgrade to 4.5.135. It is stable and the most current OS available. Check sticky at top of forum.
    03-10-09 09:44 AM
  3. SaneinOne's Avatar
    For HTML Email go to Messages>Options>Email Settings, enable HTML Email
    03-10-09 09:57 AM
  4. MegaloMegaloDon's Avatar
    For HTML Email go to Messages>Options>Email Settings, enable HTML Email
    That Option is not available...running 4.5.135 on VZW.
    03-10-09 10:09 AM
  5. Statman's Avatar
    That Option is not available...running 4.5.135 on VZW.
    Uhhh...yes it is (running 4.5.0.135 on VZW)...Enable HTML Email...
    03-10-09 12:22 PM
  6. MegaloMegaloDon's Avatar
    Uhhh...yes it is (running 4.5.0.135 on VZW)...Enable HTML Email...
    Maybe I don't because I'm on BES. All I have is:

    Send Email To Handheld
    Save Copy In Sent Folder
    Use Auto Signature
    Use Out Of Office Reply:
    http://images.crackberry.com/forum_i...s/confused.gif
    03-10-09 12:48 PM
  7. smushe's Avatar
    Uhhh...yes it is (running 4.5.0.135 on VZW)...Enable HTML Email...
    Not here either. Everything looks better and runs better with 4.5 but I cannot find the HTML setting anywhere
    03-10-09 08:00 PM
  8. MegaloMegaloDon's Avatar
    So I'm not the only one without that field. Thought I was crazy.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-10-09 09:28 PM
  9. JRSCCivic98's Avatar
    It's because you're on BES. Ask your company when they plan to enable HTML email support on their BES server. Then you'll have your answer.
    03-11-09 08:48 AM
  10. MegaloMegaloDon's Avatar
    Don't get me wrong, I get HTML email. I just don't have that option in messages.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-11-09 10:00 AM
  11. saintj's Avatar
    Well I'm on BIS with sprint and I dont have that option
    03-11-09 05:30 PM
  12. MegaloMegaloDon's Avatar
    Well I'm on BIS with sprint and I dont have that option
    But do you receive HTML email with the option to download images. Got to be on a 4.5 OS for this to work.
    03-11-09 05:48 PM
  13. smushe's Avatar
    Went to Blackberry site and asked about 8830 HTML Email.

    BB says
    "To perform this task, your BlackBerry device must be associated with an email account that uses a BlackBerry Enterprise Server that supports this feature. For more information, contact your administrator."
    I aint got no stinking administrator.

    Oh well, at least I understand now.
    Running VZW 4.5.0.135 installed with the Sticky post
    [HTML]http://forums.crackberry.com/f61/newest-8830-os-v4-5-0-135-multilanguage-170265/[/HTML]
    03-11-09 06:27 PM
  14. saintj's Avatar
    I am running 4.5. But based on smushe answer that's why I dont get html email.
    03-11-09 08:11 PM
  15. Delisle's Avatar
    I have all the options enabled

    Enable HTML Email = YES
    Download Images Automatically = YES

    It just won't do it "Automatically". i have to request for images every time.

    I'v restarted (removed batt) numerous times also.

    BIS on Telus 4.5.0.127

    Any thoughts? Would .135 fix this?

    Where can i find release notes for each new OS update? Like "in this release, we fixed "X" and updated "Y".

    Delisle
    Last edited by Delisle; 03-24-09 at 06:26 PM.
    03-24-09 06:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD