1. Shuttler's Avatar
    So here's the story:

    Last night I installed Blackberry Unite, everything seemed fine, untill I tried my browers this morning, I got the message it was disabled by IT Policy, wth?
    Not real sure what I should do to solve this, I removed all Unite service books and got a resend of my provider's service books.
    The result: no more browser icon.
    I've already tried a wipe, but that didn't solve the problem.

    Any ideas?
    05-15-08 11:41 AM
  2. rwbarnes67's Avatar
    Have you tried a battery pull yet?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-15-08 01:56 PM
  3. Shuttler's Avatar
    Have you tried a battery pull yet?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I gave up after 3 times, so yes
    05-15-08 02:00 PM
  4. Hazysky's Avatar
    Hi

    Have a read of this link, it should help you out.

    http://forums.crackberry.com/f2/new-...-policy-34665/
    05-15-08 02:08 PM
  5. Shuttler's Avatar
    Hi

    Have a read of this link, it should help you out.
    I started trying that, but
    The beta 4.5 OD for your Blackberry is VERY IMPORTANT to get, it's the only reason this works.
    And I don't have the 4.5 on my 8700, just 4.2.something.....
    05-15-08 03:12 PM
  6. Ponderous's Avatar
    So here's the story:

    Last night I installed Blackberry Unite, everything seemed fine, untill I tried my browers this morning, I got the message it was disabled by IT Policy, wth?
    Not real sure what I should do to solve this, I removed all Unite service books and got a resend of my provider's service books.
    The result: no more browser icon.
    I've already tried a wipe, but that didn't solve the problem.

    Any ideas?
    The SAME EXACT thing happened to my Curve! I tried wiping my phone and I still get the damn IT policy error.
    07-03-08 01:21 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD