1. jrsva2008's Avatar
    Have great working Bold on ATT. Phone fine, text messages work fine, email accounts work fine, and can send/receive photos on my gmail and hotmail accounts no problem. But MMS photos I try to send go nowhere...and a red X stays next to the message. MMS photo messages sent to me arrive in my text message box. I can see the message is there but no photo can be opened. It shows that same red X in the photo preview and nothing opens.

    I've read all around the Crackberry forum...most all the postings are 2011 and earlier...not much of anything new with how ATT procedures are currently. But I've checked and confirmed all the recommended settings from them. Multiple battery pulls leave no difference. Also read around on the Blackberry corporate forum and no help there either. Called ATT...they seem confused by even dealing with me (note...it took multiple calls with them to get my data set up right).

    Had a Bold 9900 last year until this summer when I wanted to try a Z10 for a while...missed my Bold so decided to come back to this device. I could do MMS on my Bold before, on the Z10 too, but not on this one now. I do recall a year ago when I set up that Bold, there was something with MMS then too, though I just cannot recall what the fix was.

    Anyone got any ideas? This must be fixable...Pretty sure its related to ATT and my data plan, and happy to talk with them more, if anyone can offer me any suggestions of what I might suggest to them.
    11-03-14 06:40 PM
  2. jrsva2008's Avatar
    This has been an education...still no success. Still cannot send or receive MMS photos or any group texts. Deleted and resent service books and ATT swears my account is set up for MMS services. Its now being moved up to a case with a tech specialist with a scheduled phone call to come. Looking around the web...I'm finding all the things I've tried they have tried too...and what seems to be is that no one out there comes up with a solution. If it were not so personally annoying with my missing messages, it would be an interesting puzzle. Help??? Anyone ever fixed this???
    11-03-14 06:41 PM
  3. jrsva2008's Avatar
    End of the line. If you read through my postings you can see the difficulties I was having....here's where it all ended. ATT informed me that last two options to fix the inoperative MMS services were a faulty sim card (tried that and it did not fix issue) or some kind of hardware issue internally. So without any other options, that seems to be it. So I've returned the phone to seller and called it a day with OS7. Though I had a Bold up until earlier this summer, and I should have never sold it, I cannot see myself going back there. I'd love to have a Bold again, but just cannot continue the "maybe it will work, maybe it won't". I can see the advantages with the Z10 I have now, and without a doubt it is much easier and reliably to fire up and use on ATT's network. And talking with ATT's tech support or in-store personnel, I've lost any confidence that ATT can adequately deal with OS7...even if I had one that was sound. Hard to let go of that incredible device...but forward it is.
    11-07-14 09:46 PM

Similar Threads

  1. XBMC on the passport
    By Benjamin Black in forum BlackBerry Passport
    Replies: 13
    Last Post: 11-05-14, 02:46 PM
  2. Where is the 'space inference' feature on the Passport??!!
    By RayRay5 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 14
    Last Post: 11-04-14, 12:04 AM
  3. Screen turning off and on since using microfiber pocket
    By dlowe23 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 11-03-14, 11:53 PM
  4. Emulation of other os on bb10?
    By jagtheboss in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-14, 07:33 PM
  5. Sprint may go un-carrier and ditch phone subsidies and contracts in 2015
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-03-14, 06:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD