1. ixa's Avatar
    Hey guys,

    Wondering if anyone has a possible fix for this? Upgraded to OS 6 yesterday and all is perfect really except on the new browser I can't watch video from sites like youtube and tvcatchup. It just says an error occured.

    I think it is more to do with my carrier though, O2, since when i'm on WiFi it works fine.

    Bit confused

    -iXa
    11-03-10 06:20 PM
  2. dmnz's Avatar
    i have this problem too but only if im not on wifi
    11-03-10 07:21 PM
  3. Covsteve's Avatar
    Just tested youtube with os6 installed and wifi off works fine on my phone.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-03-10 07:46 PM
  4. tprime's Avatar
    I had the same problem but it worked after reboot (reboots way faster)
    11-03-10 07:52 PM
  5. jrocke0w0's Avatar
    Just tried youtube with wifi then 3G no issues with either one here

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-03-10 10:14 PM
  6. spiceman26's Avatar
    It will work on 3G and wifi not on EDGE. The speed can't buffer the videos over EDGE!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-04-10 09:30 AM
  7. mizi2000's Avatar
    Hi,

    I'm running on OS6 since yesterday It's great, but I'm unable to play youtube video via data plan, wifi works fine. I did reboot I've change to 3G as well and still nothing keep getting message " An error has occurred attempting to play media". There's an option "switching to carrier network for streaming media" in browser options but still nothing. I'm with O2.

    many thanks for any advice
    11-05-10 09:03 AM
  8. mizi2000's Avatar
    Hi,

    Youtube it's working on data plan now with O2

    Go to option/device/advanced sytem setting/tcp ip/ and type in APN section: mobile.o2.co.uk, username and password I left blank, save it and good to go.
    11-05-10 09:29 AM
  9. swagg232's Avatar
    MINE WORKS JUST FINE
    11-05-10 10:28 AM
  10. yeek's Avatar
    I haven't had any issue with OS6 yet, except I wanted the (Internet Browser/Blackberry Browser/Hotspot Browser) feature back so I can by pass the BES
    11-05-10 11:47 AM
  11. russell16688's Avatar
    If you double check an original post of the OS there is a guide for installing it correctly, and service books seem to effect your 3G browsing. There are instructions on how to do this in the post you downloaded the OS from which may solve it

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-05-10 12:02 PM
  12. dmnz's Avatar
    restoring my OS5 service books fixed youtube not working without WIFI
    11-05-10 12:42 PM
  13. b.bedell's Avatar
    Mine says no support for MSN video, you tube is fine.
    11-06-10 10:38 PM
  14. ixa's Avatar
    Hi,

    Youtube it's working on data plan now with O2

    Go to option/device/advanced sytem setting/tcp ip/ and type in APN section: mobile.o2.co.uk, username and password I left blank, save it and good to go.
    This worked great, I can now watch videos again. Thank you!
    11-07-10 11:03 AM
  15. Kijoki's Avatar
    sweetness!!! Thanks mizi2000... Problem was annoying me AHH!

    Now I need to fix the download failed issue.
    11-13-10 07:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD