1. gamato's Avatar
    I just used Link to update my Z30. After it finished downloading, installation started and phone was restarted. After phone finished with installation, it got restarted again and Link lost connection to it. But phone did the whole installation thing once again and when it finished it restarted itself. And then again and now it's on its fifth install cycle already. What the hell it means ? Has it just been bricked ? Oh no :|
    What to do now please ?
    03-15-15 09:16 PM
  2. gamato's Avatar
    I should add that the phone was updated from latest 10.2.1 release to the latest fresh 10.3.1 release. I received update notification via OTA, but used BB Link on Mac due to not having enough free phone storage (it had about 1.8 GB free).
    03-15-15 09:21 PM
  3. Arun Dhanda's Avatar
    Hi,
    I am also facing same issue after my latest OTA update. The only way out, which i could find is to reinsert the SIM card.
    This process is very cumbersome though :-(
    03-23-15 12:24 PM

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 03-20-15, 08:52 PM
  2. Z30 Mic Issue RESOLVED...I think..??
    By steakman911 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-15, 02:26 PM
  3. I'm very happy with 10.3.1 update on my Z30
    By Sandpiper42 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 03-15-15, 11:53 PM
  4. How do I install GOOGLE PLAY on Q10
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-15, 09:04 PM
  5. When will Verizon bring out 10.3 for the Z30?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-15, 08:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD