1. BadGoliath42's Avatar
    Hey CB community,
    Since I got my Z30, I have this weird problem with my calendar. When I open it, it doesn't show all my Facebook and Gmail ActiveSync stuff. I understand on my Z10 it took sometimes a couple of seconds to sync everything, but in this case, the app is unresponsive until these show up. I mean, I can press a date, and press the bottom button or the top menu button, but it doesn't do anything. And as we could guess, after about two minutes, all actions I made (buttons pressing) just goes off rapidly, and everything is alright for a while. In fact, I just tried again after about ten minutes and it's still unresponsive. Not quite as productive as it should be, especially since my Z10 (on leaked 10.2) was working perfectly.

    I am on official 10.2.0.210 with Telus. Am I alone with this problem? Anybody has a calendar bar I could try on this build?

    Thanks!
    11-06-13 09:04 PM
  2. pkcable's Avatar
    It's a long shot, but maybe worth trying delete your calendar accounts and re add them, perhaps they did not get set up properly the first time?
    11-08-13 07:46 AM

Similar Threads

  1. IMAP "unexpected problem" since 10.2 update
    By gastr in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 10
    Last Post: 02-17-14, 02:36 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 11-25-13, 05:22 PM
  3. Weird calendar thing since 10.2.0.x
    By CrackBerryEU in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 11-11-13, 04:55 AM
  4. Writing cut off on z30 in CB app
    By GiantSchnauzer in forum BlackBerry Z30
    Replies: 8
    Last Post: 11-09-13, 06:30 AM
  5. Nice "unbiased" review of Z30
    By DOCTOREVIL8 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 11-08-13, 08:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD