1. shiftymagoo's Avatar
    My wife's Z10 just starting doing something odd. When I try to watch a captured video from the media card I can hear the audio but the display is black. I can play music and look at the stored pictures with no problems.

    I have tried to reset with the volume buttons but the problem is still present. I have also take the can out and out it in my spare Z10 and the videos play no problem.

    Other factors are:

    Running latest telus OS 10.3.2.2252
    Multiple attempts to reset

    There is a chance that there may have been some minor exposure liquid but when discovered the battery was removed and the phone was placed in a bag of rice for 24 hrs. No visible signs of water in the phone at time of exposure just below cautious.

    Anyone else experience videos playing audio but not video?

    Posted via CB10
    08-18-15 02:07 PM
  2. anon(9208252)'s Avatar
    Try moving the video over to the phone storage and see if it plays, maybe something wrong with the sd
    08-19-15 12:06 AM

Similar Threads

  1. Lockscreen light up on notification question
    By ronpfid in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 19
    Last Post: 09-07-15, 04:11 PM
  2. No LTE ATT on Silver Edition
    By Gusteau335 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 47
    Last Post: 08-29-15, 12:23 AM
  3. Replies: 51
    Last Post: 08-24-15, 12:50 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 08-18-15, 02:55 PM
  5. How can I get BlackBerry app world back on my BlackBerry?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry World
    Replies: 3
    Last Post: 08-18-15, 01:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD