1. phinsphan's Avatar
    I've had this problem since updating to 10.1 I believe. My universal search and email search doesn't show up anything from any of my three email accounts.

    Work is done through Exchange
    Gmail
    Outlook.com

    I want to stress this isn't a remote search either, it is local emails, and none of them pop up. Any ideas?

    Usual ideas of reset, battery pulls, etc. don't work. I have already had to wipe my phone once due other issues and would prefer not doing it again.
    09-27-13 10:34 AM
  2. pkcable's Avatar
    Perhaps a bug was introduced on 10.1? I'm on 10.2 and my search works fine.
    09-27-13 10:53 AM
  3. Ecm's Avatar
    I wonder f your search settings were somehow changed during the update. Try checking: Settings > Search > Categories. Make sure that "Messages" is selected to be searched.
    09-27-13 11:17 AM
  4. AWDragon200's Avatar
    I had this problem when one of my Hotmail accounts was not syncing properly and showing up blank. I had to delete and re-add the faulty account and all was well.

    Go to your hub and check each account to see which one is blank and that one will be the faulty one.

    Posted via CB10
    09-27-13 07:49 PM

Similar Threads

  1. Z10 TV/Media Spotting
    By tayl0rd in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 05-13-14, 09:57 AM
  2. Why Not release in the biggest market first?
    By tdoog in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 19
    Last Post: 10-06-13, 06:21 AM
  3. Why is there a SMS Texting Delay on Z10?
    By robert brown16 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 31
    Last Post: 10-01-13, 06:39 PM
  4. Z10 & LG Smart TV & WiFi Sharing (Play on)
    By omar ayman in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 09-27-13, 06:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD