1. santhoshmanikandan's Avatar
    I am getting this error for all the videos. Even in fast tube app
    YouTube Media Error "Error retrieving media metadata information" on 10.3-img_20140706_090134.png

    Posted via CB10
    07-05-14 11:32 PM
  2. ronfc's Avatar
    Have you tried resetting your Mobile Network or reconnect to Wi-Fi? It can be a connection error. Also, try to clear cache on your browser. It might work. You can also try a hard reboot by holding down power/lock button until your device shuts down. And by the way, you are running an OS that is not yet officially released so expect bugs like this.
    07-06-14 05:16 AM
  3. MissAkiiki's Avatar
    Hi,

    I tried reconnecting, cleared cache, rebooting and all that. I'm running 10.3.1.1779 (an official release). Is there any other solution?
    04-09-15 09:35 AM
  4. Bruno Neves1's Avatar
    Can you help me? I had the same problem but in my simulator
    Last edited by Bruno Neves1; 07-09-15 at 02:38 PM. Reason: edit
    07-09-15 02:37 PM
  5. One4Me's Avatar
    I'm getting this same error and my z30 is updated and current with the latest OS from Rogers.. can anyone please tell me what can be done to stop this nonsense besides exchanging it with an iPhone?
    10-08-15 10:34 PM
  6. Digvijay_J's Avatar
    I am getting this issue in my Z30, software release is 10.2.3.2474 official.

    Posted via CB10
    10-29-15 10:09 PM
  7. fustef's Avatar
    Have you tried resetting your Mobile Network or reconnect to Wi-Fi? It can be a connection error. Also, try to clear cache on your browser. It might work. You can also try a hard reboot by holding down power/lock button until your device shuts down. And by the way, you are running an OS that is not yet officially released so expect bugs like this.
    Hello. Thanks for the advice. Resetting the mobile network helped.
    05-03-17 07:26 PM

Similar Threads

  1. Not able to sync office mail on Z10
    By Prashanth Lingaiah in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 07-14-14, 02:22 AM
  2. Recent update - problems with the Hub 10.2.1.2977
    By sondardo1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 07-13-14, 02:23 PM
  3. 10.2.1 U.S. MR Update
    By Nanker Phelge in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 56
    Last Post: 07-10-14, 07:51 PM
  4. Connections on my Z10 going crazy
    By boeingrules in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-14, 02:07 AM
  5. Issue with contacts on BlackBerry z10
    By Noyan dev Tm in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 07-06-14, 03:37 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD