1. drfever's Avatar
    This one puzzles me.

    My wife's and son's Q10's are connected with full bars to home wifi.(all running latest OS)

    My son's iPhone connected and full bars. IPad and laptop all connected.

    My Z30STA100-5/10.2.1.3247 won't connect. Issue started about an hour ago. Tried router/modem and phone hard re-sets and still getting the message below.

    No phone drops or anything physical that would have affected the device. Router is a D-Link DIR 655.

    Any suggestions?

    Thanks in advance.

    WIFI issues again help appreciated-wifi-issue.jpg

    Posted from my Z30 on CB10
    08-07-14 11:14 PM
  2. John Vieira's Avatar
    Will be fixed in 10.3

    It has to do with networking protocols, wifi device drivers, and some stuff not talking to each other right.

    Basically they have to add more compatibility, and it's just a matter of time.

    Nonetheless, a fix has been confirmed.

    Posted via (hopefully) a passport A10
    anon(8908445) and drfever like this.
    08-07-14 11:17 PM
  3. mvpcrossxover's Avatar
    As for a temporarily fix, just turn off Data Services.
    You'll connected to your router right away.
    08-08-14 12:00 AM
  4. Jeroen Vos's Avatar
    Don't know if it's just lucky or not. I switched in "use IPv6" and I was good to go again...
    08-08-14 03:23 AM
  5. drfever's Avatar
    Thanks all. I did know the turn off data workaround. Luckily wifi capabilities returned on their own when I got back from walking the dog.

    Posted from my Z30 on CB10
    08-08-14 08:42 AM
  6. Jeroen Vos's Avatar
    Thanks all. I did know the turn off data workaround. Luckily wifi capabilities returned on their own when I got back from walking the dog.

    Posted from my Z30 on CB10
    Man's best friend... ;-)

    Posted via CB10
    08-08-14 02:59 PM

Similar Threads

  1. Facebook issues
    By webbywebb in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 08-09-14, 07:27 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 08-09-14, 06:41 AM
  3. Facebook app issues
    By webbywebb in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-14, 05:08 PM
  4. BlackBerry World issue
    By Fortunate Fool in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-14, 12:16 AM
  5. Hub BBM Groups Issue
    By allrightallright in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-07-14, 09:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD