12-20-15 12:13 AM
463 ... 910111213 ...
tools
  1. BruceFlea478's Avatar
    Had this issue multiple times a day until I installed the newest update. Hasn't happened since. Hope it's taken care of for good.

    The Z10
    kennyiceberry likes this.
    06-28-14 06:22 AM
  2. niss63's Avatar
    It has only happened once, since Mr. Clewey became involved - and that time I am almost sure was a glitch in my home router.

    I have not yet updated my OS.

    Z30STA100-5/10.2.1.3175

    Posted via CB10
    06-28-14 07:43 AM
  3. BBGeordie's Avatar
    Updated OS yesterday but problem reappeared this morning. Vodafone UK

    Posted via CrackBerry App
    06-28-14 07:50 AM
  4. BroncoVAL's Avatar
    when i have this problem i disable the mobile services and then the wifi works nicely again... not the best solution though...
    06-28-14 08:25 AM
  5. lady of the lake's Avatar
    That usually works for me too, but not the other day. I'm on Verizon 10.2.1.2126 and haven't received or side loaded the update yet (although it sounds like the update hasn't fixed the issue with the wifi for others either).

    My bitchin' Z30 BlackBerry
    06-28-14 08:06 PM
  6. brian4591's Avatar
    Not a fix but info on future OS updates concerning the problem.
    Wi-Fi problems are back for me-img_20140628_171316.png

    Posted via CB10
    06-28-14 08:16 PM
  7. drfever's Avatar
    I think it's fair to say, despite the criticism I received in another thread that my inference in my initial post was correct. This was a BlackBerry problem. I'm glad they've taken steps to address it though. Since the last major outage I've had no other issues. They must have already put in place some redundancy in the background when they ping websites to test connections.

    Posted from my Z30 on CB10
    kbz1960 likes this.
    06-28-14 09:03 PM
  8. kbz1960's Avatar
    Not a fix but info on future OS updates concerning the problem.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140628_171316.png 
Views:	678 
Size:	161.5 KB 
ID:	281369

    Posted via CB10
    To bad we won't see that OS for months yet.
    06-29-14 08:15 AM
  9. BroncoVAL's Avatar
    i have serious issues with my wifi... doesn't work 75% of the time... and i have already downloaded the last OS...
    06-29-14 08:19 AM
  10. drfever's Avatar
    i have serious issues with my wifi... doesn't work 75% of the time... and i have already downloaded the last OS...
    Could be a wifi antenna issue with your device. Have you experienced the issue on more than one network because of problems are only on one network (ie home) then it might be router issue. Try some trouble shooting with other non BlackBerry devices to rule out router issue.

    Posted from my Z30 on CB10
    BroncoVAL likes this.
    06-29-14 08:29 PM
  11. moody's Avatar
    Two BlackBerry devices. Q10 running 10.3.0.700 and z30 running 10.3.0.296.

    Q10 just dropped Wifi, Z still connected. Reboot of phone resolved.

    I still hold to my belief it is software related.

    Posted via CB10
    06-29-14 11:33 PM
  12. BroncoVAL's Avatar
    Could be a wifi antenna issue with your device. Have you experienced the issue on more than one network because of problems are only on one network (ie home) then it might be router issue. Try some trouble shooting with other non BlackBerry devices to rule out router issue.

    Posted from my Z30 on CB10
    you're right!
    i tried this trick:
    Try the following settings to get the improved signal strength:

    # Open up the browser and on the address bar type 192.168.1.1 that will open up the Router setup page.
    # Lower the MTU (Maximum Transmission Unit) from 1500 to 1400 or less (usually found on your routers main/ basic setup page)
    # Make the Channel Width to 20 MHz only and Channel to 6, 9, 11..
    #Adjust the following advanced wireless settings:
    ~~ Lower the beacon interval from 100 to 75
    ~~ Lower the fragmentation threshold from 2346 to 2306
    ~~ Lower the RTS threshold from 2347 to 2307

    Now check the connectivity status...
    found there: Linksys WRT120N Constantly Losing Connection - Linksys Community

    Now the wifi seems stable... so it may have been only a router problem (as i didn't have trouble to connect to another wifi point i usually use, but it didn't connect right on as it should like a memorised point of access...)
    06-30-14 06:46 PM
  13. tinker2000's Avatar
    I have this every day on the z30 orange UK. It happens both at work and home (3 networks I use)

    It's annoying.

    Posted via CB10
    07-01-14 02:04 AM
  14. Hydde's Avatar
    Went to my carrier some days ago with a Q10 mic problem... and today they gave me a brand new Q1o. Everything is fine and dandy but now i have this issue which wasnt present in my previous Q10.

    I dont know if it is the OS, because when i got home with the brand new Q10... it had the default factory OS and i wasnt able to get into WIFI

    Then i updated my OS with BBLink to the 10.2.1.537 version...and i still cant connect to the WIfi.

    I have not been able to connect, not even once since i got home earlier.

    Help me please.
    07-01-14 03:51 AM
  15. Ted Crisp's Avatar
    Went to my carrier some days ago with a Q10 mic problem... and today they gave me a brand new Q1o. Everything is fine and dandy but now i have this issue which wasnt present in my previous Q10.

    I dont know if it is the OS, because when i got home with the brand new Q10... it had the default factory OS and i wasnt able to get into WIFI

    Then i updated my OS with BBLink to the 10.2.1.537 version...and i still cant connect to the WIfi.

    I have not been able to connect, not even once since i got home earlier.
    Sounds like a major product recall heading for Blackberry...

    Anyone interested in posting Serial numbers or date of purchase of their device?
    07-01-14 06:25 AM
  16. SnoozerBold's Avatar
    It's only been about 16 hrs since I received the latest update from Bell but so far I haven't dropped wifi once.
    This is the longest I've gone without dropping it since I noticed the problem months ago.
    And yes, I have had both data and wifi on.

    Posted via CB10. Over my carrier's data connection due to "Limited WiFi"
    07-01-14 07:48 AM
  17. bgalakazam's Avatar
    BlackBerry Q10 on T-Mobile, now unlocked. I have been using official and leak OS's of 10.1 10.2 10.2.1, currently on 10.2.1.3175. The issue was present on all versions and happens on different networks. I have a top tier router and know my settings, the Q10 is the only device ever to have problems.

    This issue is getting on my nerves and T-Mobile will not release a 10.3 so I'll have to keep using leaked versions in a hope for this to go away. How can they not fix a problem like this and the double-typing for over a year...
    07-01-14 06:51 PM
  18. SnoozerBold's Avatar
    It's been over 24hrs since I updated to the latest version from Bell and I'm sorry to say I'm still having issues with my z10 and my Q5. they both stop working still and I get the limited connection error. I have to turn off data services in order to keep my wifi working properly.

    Both my laptop and my PC have no issues with my wifi. Neither does my play book and my friend's iPhone did not have issues when he was over for a bbq yesterday.

    It's a pain but it's not the end of the world since I can just turn data off and things seem to work fine. I'll just have to wait for 10.3

    Posted via CB10. Over my carrier's data connection due to "Limited WiFi"
    07-02-14 10:02 AM
  19. moody's Avatar
    Interesting scenario just took place at my office.

    1 - Q10 on 10.3.0.700 - Verizon
    1 - Motorola DROID - verizon
    Both dropped wifi and wouldn't connect

    HOWEVER
    1 - Z30 on 10.3.0.296 - AT&T
    1 - iPhone - Sprint
    1 - laptop
    Were all connected to wifi and working fine.

    Sooooo all 5 devices on same router some connect some not. 5 Different hardware, 5 different software & and 3 different providers.

    Can't blame BlackBerry but MIGHT Be able to blame Verizon as they are only common denominator with the two not connecting.

    Z30STA100-3/10.3.x.xxx & Q10SQN100-2/10.3.X.XXX
    07-02-14 11:54 AM
  20. bubbbab's Avatar
    I hate to jinx this but I installed 10.2.1.2977 a small 17MB update from Rogers this morning and this is the first say in weeks I haven't had a wifi drop.

    Of course once I post this I'll immediately start experiencing the bug again.


    Wi-Fi problems are back for me-img_20140703_011500.png

    Post via BlackBerry ZedAche 10.2.1.2102 (2141)
    07-03-14 01:17 AM
  21. Pat003's Avatar
    Like the mother-in-law, I've got this unwelcome problem back
    07-03-14 07:28 AM
  22. bubbbab's Avatar
    Like the mother-in-law, I've got this unwelcome problem back
    The difference with a phone is that you can't go hit a pub to get away from it.

    Post via BlackBerry ZedAche 10.2.1.2102 (2141)
    07-03-14 10:13 AM
  23. SnoozerBold's Avatar
    The difference with a phone is that you can't go hit a pub to get away from it.

    Post via BlackBerry ZedAche 10.2.1.2102 (2141)
    Well you can go to a pub with your phone but if it has free wifi you could be screwed. Unless you turn data off

    Posted via CB10. Over my carrier's data connection due to "Limited WiFi"
    07-03-14 10:51 AM
  24. kbz1960's Avatar
    Limited wifi started this morning. No coincidence I get "the page can't be displayed" when trying to download link also.


    Come on BB. Get your crap together!!!!!!!!!!!!!!!
    07-04-14 10:19 AM
  25. bubbbab's Avatar
    Well you can go to a pub with your phone but if it has free wifi you could be screwed. Unless you turn data off

    Posted via CB10. Over my carrier's data connection due to "Limited WiFi"
    LOL. Well no wifi blips since update couple days ago. Fingers crossed.

    Post via BlackBerry ZedAche 10.2.1.2102 (2141)
    SnoozerBold likes this.
    07-04-14 10:32 AM
463 ... 910111213 ...

Similar Threads

  1. Need a source for Movies, music...
    By harrmik in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 09-05-14, 05:03 PM
  2. KiDiGi dock for Z30
    By quik4life in forum BlackBerry Z30
    Replies: 11
    Last Post: 08-16-14, 10:17 AM
  3. Is there an Apple character set for BB10?
    By BlackBerry USA in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-14, 08:45 PM
  4. All those 'App for' apps in BlackBerry World have 48 hours to change their name
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-14, 08:25 PM
  5. Is there an Apple character set for BB10?
    By BlackBerry USA in forum BlackBerry Z10
    Replies: 0
    Last Post: 07-31-14, 07:53 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD