1. billybobsa's Avatar
    I have loaded 10.2.0.1767 with Android runtime 10.2.0.125 on my STL100-1.

    Some ported apps just don't launch on my device but they do launch on other devices.

    Subway Surfer ported by Lendo is an example.

    I get a "Unfortunately. BLAH BLAH has stopped. Ok" message or the window just closes without any user interaction.

    Any suggestions?
    10-05-13 05:12 AM
  2. dustmalik's Avatar
    Subway Surfers work fine on my STL 100-1. There is something wrong with your runtime, it has nothing to do with STL 1.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z10
    10-05-13 06:12 AM
  3. Uzi's Avatar
    Maybe you have to do debug token,if you dont want to do debug token,sideload android runtime unlocked

    Posted via CB10
    10-05-13 06:21 AM
  4. hegemonia's Avatar
    delete your android runtime restart device install unlocked.. restart... then REINSTALL the app. do not try to re run the app just remove that too then install. i have stl100-1 too. and i can run what others can run.

    Posted via CB10
    Deanig_12 likes this.
    10-05-13 06:45 AM
  5. billybobsa's Avatar
    Subway Surfers work fine on my STL 100-1. There is something wrong with your runtime, it has nothing to do with STL 1.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z10
    Really? WhyTF do you think I bothered to ask the question if everything was working fine like it is on your phone?
    10-06-13 08:08 AM
  6. billybobsa's Avatar
    delete your android runtime restart device install unlocked.. restart... then REINSTALL the app. do not try to re run the app just remove that too then install. i have stl100-1 too. and i can run what others can run.

    Posted via CB10
    I'm trying this now. It's strange as some apps work and some don't. Thanks for the input.
    10-06-13 08:08 AM
  7. billybobsa's Avatar
    delete your android runtime restart device install unlocked.. restart... then REINSTALL the app. do not try to re run the app just remove that too then install. i have stl100-1 too. and i can run what others can run.

    Posted via CB10
    install unlocked?
    Would this be sys.android-10.2.0.125.bar and sys.android.shell-10.2.0.125.bar? If not what should I be installing?

    I installed the shell file 2nd, did as you suggested short of reloading 10.2.0.1767 but same error occurs.
    10-06-13 09:46 AM

Similar Threads

  1. Plants vs Zombie 2 Running on my z10
    By accuberryedwin in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 20
    Last Post: 03-10-14, 03:52 PM
  2. Best GPS app for Europe?
    By dominikd in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 10-07-13, 03:48 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 10-06-13, 01:10 PM
  4. What Twitter App do you use the most?
    By GSM-S in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 32
    Last Post: 10-06-13, 12:51 PM
  5. It's not as easy as switching platforms
    By gravymonster in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 10-05-13, 05:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD