1. da_flamer's Avatar
    after connecting and resitting the device the green let lights up then the dos screen disappear like i closed it .... what am doing wrong here ?

    its not my first autoload , am running windows 8.1 64
    10-02-14 05:44 AM
  2. sedalia066's Avatar
    Maybe a bad download. Try the download again.

    Via CB10. Bits, C000C6078 for links to science and technology posts and world news.
    10-02-14 05:57 AM
  3. Uzi's Avatar
    It is known issue with stl1 autoloader, nothing can do
    Unless BlackBerry release new autoloader for stl1

    Hope you understand

    Posted via CB10
    10-02-14 06:05 AM
  4. dustmalik's Avatar
    after connecting and resitting the device the green let lights up then the dos screen disappear like i closed it .... what am doing wrong here ?

    its not my first autoload , am running windows 8.1 64
    OS 10.3.1.396 for STL 1 isn't the actual file for STL 1, so just downgrade to a working OS, for example, 10.3.0.1154.
    10-02-14 06:15 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-05-14, 06:42 PM
  2. 10.3.1 new features?
    By PEDRONUFC in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 10-04-14, 08:55 AM
  3. Feature request 10.3.: "Endless Agenda"
    By anischab in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-02-14, 09:31 AM
  4. Pop Corny for BlackBerry 10 gets updated - Now play it on your Passport
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-14, 03:51 AM
  5. Q10 forgets my Email password
    By guillermo hewett in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-14, 02:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD