1. cwong15's Avatar
    I have a Z10 on OS 10.2.1.2156 running on T-Mobile. It has been working great with my email account until this summer, where all of a sudden it could no longer reach my email host. The web browser works fine, but it cannot seem to make a connection to my mail host's IMAP port (both regular and SSL ports). I even tried setting up a Gmail account, and the Z10 cannot reach that either. What's odd is that this is limited to the mobile network. If I have a WiFi connection, I can get my email just fine. T-Mobile support could not find a problem and told me to reload my OS. Apart from that drastic step, do any of you have any suggestions on troubleshooting this issue? Thanks.
    10-02-14 10:58 PM
  2. Chanlion's Avatar
    What port specifically are you using?
    10-03-14 05:32 PM
  3. cwong15's Avatar
    That would be port 993, the IMAP SSL port.
    10-03-14 07:19 PM

Similar Threads

  1. Playbook and Email when bridged
    By jrsva2008 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-14, 04:03 PM
  2. Why are my emails greyed out once I click on them in BlackBerry Hub?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-02-14, 05:13 PM
  3. How do I select and delete multiple emails on the Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-14, 04:33 PM
  4. How do I setup email on my BlackBerry 9810?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-02-14, 10:42 AM
  5. Q10 forgets my Email password
    By guillermo hewett in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-14, 02:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD