1. lalbro's Avatar
    I have a Q10 that is running 10.2.1.3014.

    I have 3 email accounts configured and each one of them when I click on the account it doesn't default to the inbox. If I only want to view the inbox I have to click the blue bar and choose inbox. Otherwise, I see more than I want to. I only want to view the inbox unless I purposely want to view another folder.

    How do I change this behavior?
    03-14-15 08:56 AM
  2. k__dam's Avatar
    I have a Q10 that is running 10.2.1.3014.

    I have 3 email accounts configured and each one of them when I click on the account it doesn't default to the inbox. If I only want to view the inbox I have to click the blue bar and choose inbox. Otherwise, I see more than I want to. I only want to view the inbox unless I purposely want to view another folder.

    How do I change this behavior?
    It's a workaround and not sure if its what you are looking for but you can configure all other accounts to not show in the hub except for your primary inbox

    Posted via CB10
    03-14-15 09:09 AM
  3. Richard Buckley's Avatar
    I have a Q10 that is running 10.2.1.3014.

    I have 3 email accounts configured and each one of them when I click on the account it doesn't default to the inbox. If I only want to view the inbox I have to click the blue bar and choose inbox. Otherwise, I see more than I want to. I only want to view the inbox unless I purposely want to view another folder.

    How do I change this behavior?
    Set "show read filed messages" and "show sent messages" to off.

    Z10STL100-3/10.3.1.2072
    03-14-15 09:16 AM
  4. lalbro's Avatar
    Thanks, that fixed it.
    03-14-15 09:14 PM
  5. I Watson's Avatar
    I have the same problem on my Classic, though only for one of several email acounts. Not only does the inbox for this account not open as the default view, but I get no notification of new messages. I have tried the suggestion of turning off "Show read filed messages" and "Show sent messages" (though of course I want to see my sent messages!) and restarted, but it had no effect. Any ideas?
    Last edited by I Watson; 04-13-16 at 12:03 PM. Reason: typo
    04-13-16 12:02 PM

Similar Threads

  1. Going back to my good old Bold 9780...
    By Milpat in forum BlackBerry Classic
    Replies: 51
    Last Post: 03-17-15, 10:09 PM
  2. Anybody downgraded back to 10.2?
    By roadblochd in forum BlackBerry Q10
    Replies: 18
    Last Post: 03-16-15, 02:07 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-14-15, 02:17 PM
  4. my unlocked won't go to another network after it being unlocked
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-15, 09:50 AM
  5. How to record lower quality video?
    By justdan in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-15, 09:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD