1. simonh4065's Avatar
    I alternate fairly regularly between my Q10 and Z30, using the "Switch Devices" option in Link. Weird I know, but I enjoy the lightweight and compact size of the Q10 and the screen and battery life of the Z30.

    This has worked well for me in the past. But now I can't get WhatsApp to integrate in the Hub of my Z30. I can receive messages, and WhatsApp performs normally within the app, but there's no Whatsapp "tab" in the hub.

    I've deleted and re-installed WhatsApp, done hard resets but nothing will pull WhatsApp into the hub. I've never had this before.

    Any suggestions (apart from ditching the WhatCrap app)?

    My Z30 is running 10.2.1.2941, WhatsApp is the latest version installed from BlackberyWorld.
    06-11-14 02:36 AM
  2. BBrickk's Avatar
    Go to the hub settings, then hub management and make sure WhatsApp is ticked to "show in both"
    06-11-14 02:39 AM
  3. simonh4065's Avatar
    Thanks, but it doesn't even appear in the Hub management section. My Gmail, Facebook etc are there, but no Whatsapp.

    Posted via CB10
    06-11-14 02:43 AM
  4. simonh4065's Avatar
    Also, all Whatsapp application permissions are turned on.

    Posted via CB10
    06-11-14 03:00 AM
  5. eldricho's Avatar
    Have had this same problem this whole week and the past one. One day after a reboot WhatsApp prompted me to set it up again as if I downloaded it new and the Hub intergration has been missing since and due to that I get mo no notifications from it or quick reply options

    Been troubleshooting it with them already, will keep you updated if we do get it resolved. Don?t really wanna reload the whole OS just to get WhatsApp notifications

    Posted via CB10
    06-11-14 05:41 AM
  6. simonh4065's Avatar
    Thanks Eldricho. Appreciate the feedback. I've just deleted my Whatsapp account, deleted the app, done a hard reset, reinstalled and still nothing.

    Frikkin annoying since it was working last week. Think I need new friends without Whatsapp then I can remove it permanently.

    Good luck!

    Posted via CB10
    06-11-14 06:14 AM
  7. Abhishek Mittal's Avatar
    did anyone find a solution to the whatsapp hub integration and notification problem ? please help
    03-10-16 09:44 AM

Similar Threads

  1. New Facebook Upload Photo Problems
    By donmateo in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-17-14, 10:40 PM
  2. Replies: 34
    Last Post: 06-12-14, 11:12 PM
  3. Z30 hdmi problem
    By jerryinohio in forum BlackBerry Z30
    Replies: 4
    Last Post: 06-11-14, 10:51 PM
  4. Problems with used Z30
    By davide445 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 8
    Last Post: 06-11-14, 01:30 PM
  5. Problems switching back from Z10
    By _dimi_ in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-14, 02:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD