1. CrackBerry Question's Avatar
    I am very, very electronically challenged (admittedly). When I take a video on my Blackberry Q-10 and send it to my desktop computer, the video comes out fine, but there's no sound (either on the one on the phone or the one sent to my computer). The phone and computer speakers are on and videos people send me to my computer have sound. But not the videos I take on my own Blackberry and send to my computer. Does anyone know why?
    02-13-17 10:11 PM
  2. onlybuggin's Avatar
    Is this a new condition. Does the mic work for other things? Phone calls, speakerphone, voice notes, etc...?

    Posted via CB10
    02-13-17 10:31 PM
  3. Invictus0's Avatar
    Does this still occur after you restart your device?
    02-14-17 12:05 AM
  4. bathu's Avatar
    Me too face this problem at fast tube app and inbuilt phone video app. But after I get hard reset. It's going fine

    Posted via CB10
    02-14-17 04:45 AM

Similar Threads

  1. The first thing you do when you get a new droidberry
    By d987654321 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 109
    Last Post: 02-24-17, 09:37 PM
  2. I have a Priv with a shattered screen.
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 02-17-17, 09:12 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 02-14-17, 03:52 PM
  4. Help! DTEK50 has no screen action!
    By CalSandi in forum BlackBerry DTEK50
    Replies: 3
    Last Post: 02-13-17, 09:14 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 02-13-17, 08:05 PM