02-04-17 07:29 AM
36 12
tools
  1. stevewoodrow11's Avatar
    Hi helpful folks

    I am having an issue accessing a particular website via the BB10 browser on my passport. It is the sky.com website and once I log in, I get the attached page with 2 icons but nothing else - clicking doesn't help either.

    Anyone else have this issue - I can access other pages and have tried to check settings etc.

    Cheers
    Woody
    Website display issue-img_20170114_205323.png

    Posted via CB10
    01-14-17 02:56 PM
  2. Emaderton3's Avatar
    Hi helpful folks

    I am having an issue accessing a particular website via the BB10 browser on my passport. It is the sky.com website and once I log in, I get the attached page with 2 icons but nothing else - clicking doesn't help either.

    Anyone else have this issue - I can access other pages and have tried to check settings etc.

    Cheers
    Woody
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20170114_205323.png 
Views:	605 
Size:	16.3 KB 
ID:	415824

    Posted via CB10
    Welcome to an outdated browser. I am running into the same problem more frequently.

    Posted via CB10
    01-14-17 03:11 PM
  3. visable_v's Avatar
    I get an error saying your browser is not supported please update on some websites I go to

    Posted via CB10
    01-14-17 03:30 PM
  4. stevewoodrow11's Avatar
    Unfortunately the end is definitely nigh then!

    Posted via CB10
    01-14-17 04:00 PM
  5. conite's Avatar
    Use Browsie Browser and change the user agent to Android or iOS. Everything will work again.
    01-14-17 04:40 PM
  6. stevewoodrow11's Avatar
    Thanks Conite - have now tried that but it still doesn't appear to load correctly.

    Posted via CB10
    01-14-17 04:49 PM
  7. Emaderton3's Avatar
    Thanks Conite - have now tried that but it still doesn't appear to load correctly.

    Posted via CB10
    Conite owes you $2.99!

    Posted via CB10
    01-14-17 05:10 PM
  8. stevewoodrow11's Avatar
    Why?

    Posted via CB10
    01-14-17 05:30 PM
  9. DaDaDogg's Avatar
    Website display issue-img_20170115_003213.png it works fine for me with the native Browser and still on 10.3.2.

    Posted via CB10
    01-14-17 05:33 PM
  10. DaDaDogg's Avatar
    Are cookies on?

    Posted via CB10
    01-14-17 05:35 PM
  11. stevewoodrow11's Avatar
    Cookies are on but still no joy.
    Are u able to log in (if u are a sky customer)

    Posted via CB10
    01-14-17 06:14 PM
  12. Emaderton3's Avatar
    Why?

    Posted via CB10
    Browsie Browser cost.

    Posted via CB10
    01-14-17 06:22 PM
  13. Emaderton3's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20170115_003213.png 
Views:	274 
Size:	220.2 KB 
ID:	415834 it works fine for me with the native Browser and still on 10.3.2.

    Posted via CB10
    Mine too.

    Perhaps you could tell us which settings you are using?

    Posted via CB10
    01-14-17 06:23 PM
  14. Farzeen25's Avatar
    No issues here at 10.3.2.2876
    Website display issue-img_20170115_073924.png

    Posted via CB10
    01-14-17 08:10 PM
  15. Rodney Wilder's Avatar
    G+ is now a no go for native bb10 browser too due to unsupported browser error. Oh well, guess I can't see what Google employees are doing these days. Hahahaha.

    Posted via CB10
    01-14-17 09:38 PM
  16. Vistaus's Avatar
    G+ is now a no go for native bb10 browser too due to unsupported browser error. Oh well, guess I can't see what Google employees are doing these days. Hahahaha.

    Posted via CB10
    However, G+ works fine in Browsie Browser with iOS as user agent. Besides, it's not BlackBerry's fault for Google blocking access from certain browsers. They've also blocked access in a few lesser known but very much supported and updated browsers on desktop...

    Posted via CB10 using my amazing  Passport (OG Red)
    01-14-17 11:48 PM
  17. stevewoodrow11's Avatar
    Browsie Browser cost.

    Posted via CB10
    I already have it, so no additional costs involved.

    Posted via CB10
    01-15-17 01:41 AM
  18. stevewoodrow11's Avatar
    Mine too.

    Perhaps you could tell us which settings you are using?

    Posted via CB10
    Which settings do I need to look at, as I have tried amending most without any joy.

    All works fine on my work Iphone and wife's android. It just seems to be both my passport and Z10 (which is on 10.3.3) where the problem lies.

    Cheers all

    Posted via CB10
    01-15-17 02:05 AM
  19. Draven94's Avatar
    In my Z10 with 10.3.2 the visualization is ok.

    PS: With the app I can't attach the image file but the visualization is the same of post #9

    Posted via CB10 || BlackBerry Z10
    01-15-17 05:30 AM
  20. keliew's Avatar
    Works fine for me too - 10.3.2.2836.

    BlackBerry Passport via CB10
    01-15-17 05:41 AM
  21. stevewoodrow11's Avatar
    Can people log in though? (those with Sky accounts)

    Posted via CB10
    01-15-17 05:50 AM
  22. Rodney Wilder's Avatar
    However, G+ works fine in Browsie Browser with iOS as user agent. Besides, it's not BlackBerry's fault for Google blocking access from certain browsers. They've also blocked access in a few lesser known but very much supported and updated browsers on desktop...

    Posted via CB10 using my amazing  Passport (OG Red)
    Never said it was. shrug. wonder why Google suddenly getting so aggressive with blocking browsers that work
    01-15-17 03:23 PM
  23. hoppysfavorite's Avatar
    Loads without issue in Browsie on 10.3.3 (Android user agent). Unfortunately, I don't have an account to try logging in.
    01-15-17 10:22 PM
  24. blackbp's Avatar
    Native browser with Z30 and Passport SE works fine...
    Last edited by blackbp; 01-16-17 at 09:27 AM.
    01-16-17 05:33 AM
  25. Bla1ze's Avatar
    Conite owes you $2.99!

    Posted via CB10
    Or you know, he could just get a refund from BlackBerry if the $2.99 was that much of a concern.
    01-16-17 09:20 AM
36 12

Similar Threads

  1. Google Sync Issue
    By mhippensteel in forum BlackBerry Priv
    Replies: 9
    Last Post: 01-26-17, 09:57 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-14-17, 08:10 AM
  3. Black berry id issue i have ?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-12-17, 11:18 AM
  4. Defective display
    By quikchip in forum BlackBerry DTEK60
    Replies: 2
    Last Post: 01-11-17, 10:41 PM
  5. blackberry priv issue
    By karim89 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 2
    Last Post: 01-11-17, 11:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD