11-05-13 02:00 AM
56 123
tools
  1. R Field's Avatar
    Just delete em it doesn't ask you to reinstall after checking for a software update so it's all good. Kind of stupid though that this wasn't caught.

    CB10 - Z10 -10.2.0.1725
    10-23-13 02:55 PM
  2. Arny cua's Avatar
    What is this all about? Not really sure.

    Posted via CB10
    10-23-13 02:55 PM
  3. Shumsher's Avatar
    I got it too, but I just deleted,No idea how it happened though.

    Posted from Q10 and CB10.
    10-23-13 02:56 PM
  4. ssbtech's Avatar
    I see that Bell 10.2 has installed two previously unknown (to me) apps.

    The first is Nawigacja Orange and another is called My EE.

    Anyone else get these?
    10-23-13 03:03 PM
  5. m1kr0's Avatar
    Cell C South Africa. Also got the 2 extra files.
    10-23-13 03:03 PM
  6. Thrace Ist's Avatar
    I got it too from Turkiye. Weird.
    10-23-13 03:45 PM
  7. playyah's Avatar
    delete those two apps. ! and enjoy new os 10.2 cheers.
    10-23-13 03:48 PM
  8. Captain_L's Avatar
    Got them in Namibia as well..

    Posted via CB10
    10-23-13 03:49 PM
  9. JCRendle's Avatar
    Just updated to 10.2, a new app has appeared, nawigacja orange, I'm guessing it's something to do with EE, but I don't recognise the logo. I don't want to open it until I know what it is - anyone know?

    Posted via CB10
    10-23-13 03:53 PM
  10. anon5645485's Avatar
    This is an odd post.

    Not sure if anyone else has had this happen, but when I updated to 10.2, Rogers Canada - I noticed the EE Network and Orange Network Apps were pre-installed.

    I find it funny, but interesting nonetheless.

    Anyone else have this funny glitch?

    Posted via CB10
    I got the same thing with my upgrade on Mobilicity.
    10-23-13 04:02 PM
  11. eddy_berry's Avatar
    I got them too on Bell. lol too funny. Someone made a mistake there.
    10-23-13 04:04 PM
  12. PlayBookUserMT's Avatar
    Users on other carriers seeing EE and Orange apps on their device after 10.2 update?-img_00010877.png

    After downloading the update from Rogers I got a My EE App and a Nawigacja Orange App that seems to be an Android GPS navigation app that I can't open.

    Anyone know what language it's in also?

    Posted via CB10
    10-23-13 04:07 PM
  13. Ben Cruz's Avatar
    Got those too on Telenor Sweden

    Posted via CB10
    10-23-13 04:34 PM
  14. tomsobon's Avatar
    got the same from Switzerland ahahah wth
    10-23-13 04:34 PM
  15. GWC2013's Avatar
    Vodafone UK official update came with these two too. Deleted them straight away.

    Posted via CB10
    10-23-13 04:39 PM
  16. Missyx28's Avatar
    Does anyone know why the apps that were on my phone before the 10.2 update won't open any more!? Like eBay, translater, a blue bar loads at the bottom then just closes?

    Posted via CB10
    10-23-13 04:47 PM
  17. PaulPaul49's Avatar
    Yes. Orange and. Ee. Deleted ok

    Posted via CB10
    10-23-13 05:09 PM
  18. HitchCB's Avatar
    Same here, Vodafone Netherlands, the video and music icon disappeared as well.

    Posted via CB10
    10-23-13 05:12 PM
  19. ugbadboy's Avatar
    Got the apps too,

    Airtel Uganda

    Posted via CB10
    10-23-13 05:19 PM
  20. bazillus's Avatar
    Vodafone Germany, running leaked 1791 prior official.. update was 13mb
    Users on other carriers seeing EE and Orange apps on their device after 10.2 update?-img_00000463.png

    The polish app says, that it can't work because "you are not connected to an orange network". Helps a little to know different languages

    Posted via CB10 on an awesome Z10STL100-2/10.2.0.1791
    DYLANHABKIRK likes this.
    10-23-13 05:41 PM
  21. strongo's Avatar
    same on T-Mobile Germany. Very strange
    Affirmative!
    10-23-13 06:09 PM
  22. qwerty4ever's Avatar
    I can confirm this on Rogers Wireless in Canada.

    Posted via CB10 from the BlackBerry Z10
    10-23-13 06:43 PM
  23. macbruno's Avatar
    Same thing happened on 2 Z10s from Vodafone Portugal!

    20mb update on my case, was running the leaked .1791 and the official update for the other Z10.

    Funny stuff
    10-23-13 07:37 PM
  24. Kamzeride's Avatar
    Just did a security wipe on my Telus Z10 and this appears to have been fixed (verified against the list of upgrade BAR's in Sachesi as well).
    10-23-13 08:27 PM
  25. freeyo's Avatar
    Same thing with wife's z10 on telus just deleted the ee and orange. Lol. Glad to see it wasn't just me.

    Posted via CB10 with Z30
    10-23-13 11:11 PM
56 123

Similar Threads

  1. Can't open side loads after update
    By Terry192 in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 88
    Last Post: 11-18-13, 11:35 AM
  2. Messaging experience in 10.2
    By TJRotteau in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-13, 02:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD