1. keith1000's Avatar
    Hi guys. I'm having trouble connecting to link and or sachesi on 10.3.1. Ever since this new usb connection pop up I don't know what to press. Sd, ignore, drivers, charge. Nothing is working. It's not connecting to either program. If I open link via WiFi it connects no problem. But I cannot backup on WiFi. So I plug in usb get promted and I don't no what to do and link won't connect. I'm pulling my hair out over this. Usb will only connect to my computer if I push sd, and I can access sd card. Nothing else. I remember before this when we plugged in we would see flash (phone) and sd. Well it's only showing sd not flash?
    Help. I'm running windows 8.1.
    Thx

    Posted via CB10
    11-16-14 02:07 PM
  2. warrenmr's Avatar
    This is a problem I have as well with 10.3.1 and Windows 8.1. Prior to 10.3.1 there was an option in the "Storage and Access" settings that let you select a Windows USB connection (rather than "Automatic"). Without that setting, I cannot maintain a USB connection with Windows 8.1.

    FWIW, I have problems with Windows 8.1 and other applications as well. These problems occur with both a Surface Pro 3 and a Lenovo Thinkpad Tablet 2. USB power settings make no difference.
    11-17-14 11:10 AM
  3. enzo_mmx's Avatar
    I am in the same boat too.. but running Windows 7 Pro.
    11-25-14 10:49 PM
  4. rebroker2009's Avatar
    If the drivers are already installed, hit ignore

    Blackberry Passport running 10.3.1.1151
    11-25-14 11:15 PM
  5. enzo_mmx's Avatar
    If the drivers are already installed, hit ignore

    Blackberry Passport running 10.3.1.1151
    That is not the problem I am having... it will connect for a moment than no go. On 10.3.0 there was the option to set it as a "window" connection thus it would than connect just fine... now on 10.3.1 there is no such setting and i cant get it to connect via USB no matter what I do. I have the latest USB drivers from Blackberry too.
    11-25-14 11:30 PM

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 02-20-15, 06:37 PM
  2. Why am I having data connection problems with apps on my Z10?
    By srinivas k s in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 11-29-14, 09:31 PM
  3. Why can't I connect to Blend and why don't the games work?
    By Odogg242 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 9
    Last Post: 11-19-14, 11:15 PM
  4. Need help with unstable data connection on Z10
    By Devin Nathaniel in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 11-15-14, 07:48 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 11-15-14, 05:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD