1. terminatorx's Avatar
    Is anyone experiencing problems viewing the Toronto Star's website on their BB10 browser? Please have a try and let me know if the website displays for you.

    thestar.com | Toronto Star | Canada's largest daily

    For me it just sits at a blank page with what appears to be an hourglass type graphic in the center of the page.

    PS: load it in your browser so that it redirects to the mobile site.

    Posted via CB10
    05-30-15 09:42 PM
  2. Johnny Dollar's Avatar
    Problem loading the mobile site. Turn on desktop mode in the browser and the site will then load.

    BlackBerry... Now and Forever.
    05-30-15 09:53 PM
  3. sharma6's Avatar
    I tried and it takes a few seconds to load however it does eventually load.. I am also running 10.3.2.680.. not sure if that makes a difference



    Unable to view Toronto Star mobile website-img_20150530_222710.png

    Posted via CB10
    05-30-15 10:28 PM
  4. delboyca's Avatar
    I've experienced this on 10.3.1.

    Workaround (if you don't want to use desktop mode and still use mobile):
    After the himepage has completed loading the first time and is showing the empty page with the pulsing loading animation then click the Home text in the page header. After that the page loads and you should be good for the session.

    Posted via CB10
    05-30-15 10:40 PM
  5. Richard Buckley's Avatar
    Took too long, in my opinion, but it did load.



    Unable to view Toronto Star mobile website-img_20150530_224109.png

    Z10STL100-3/10.3.1.2708 SR 10.3.1.1865
    05-30-15 10:42 PM
  6. AnimalPak200's Avatar
    It's a decent mobile site, but every page seems to take too long.

    Posted via CB10
    05-30-15 10:48 PM
  7. Drenegade's Avatar
    I'm pretty sure it's due to the loss of flash in 10.3.1. If you press the overflow menu and then open the page in the flash browser then it loads fine.

    What a ******** idea to ditch flash.

    Posted via CB10
    05-30-15 11:22 PM
  8. terminatorx's Avatar
    Thanks everyone. I'm using a Classic with SR 10.3.1.1865, but I also experienced this on my Z30 with different 10.3.1 releases. The strange thing is, it might load ok on the first attempt maybe one out of ten times.

    Anyway, it's the only mobile site that has ever given me a problem. Seeing as pages take so long to load, I always wondered if there was some issue on their end.

    Posted via CB10
    05-30-15 11:54 PM
  9. AnimalPak200's Avatar
    I'm pretty sure it's due to the loss of flash in 10.3.1. If you press the overflow menu and then open the page in the flash browser then it loads fine.

    What a ******** idea to ditch flash.

    Posted via CB10
    Why would they rely on flash for a mobile version of the site? Now that's a ****** idea.

    Posted via CB10
    Richard Buckley likes this.
    05-31-15 08:00 AM

Similar Threads

  1. Anyone else having trouble posting pictures to Twitter using the BlackBerry App?
    By blackmamba1332 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-26-15, 01:24 PM
  2. Toronto mountain bike club
    By hashman82 in forum Discover BBM Friends
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-15, 09:45 AM
  3. Can I sync my Group contacts from my BB to my PC using BB Blend?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 05-30-15, 08:31 PM
  4. T-Mobile Germany cause phone restarts
    By sinlessearth in forum T-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-15, 06:41 PM
  5. Excel/Word/Powerpoint document Print to PDF using Passport
    By Trauma Surgeon in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 05-30-15, 06:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD