1. CheckWriter's Avatar
    I downloaded Blend from the BlackBerry site yesterday, today I tried to install it on my laptop and kept getting this screen.
    Unable to install Blend...-img_20141218_140554.jpg

    Anyone else experience this? I have plenty of space on my drive.

    Posted via CB10
    12-18-14 01:42 PM
  2. mkelley65's Avatar
    You have a hung install process. Reboot.
    12-18-14 01:48 PM
  3. indie_b's Avatar
    Yup... best thing is a reboot... don't start the install until windows finishes loading

    College Valedictorian.. I.T. Pro... Swiped from the AMAZING Zed30 on. 10.3.1.1154 on ATT.. SoFlo
    12-18-14 01:52 PM
  4. CheckWriter's Avatar
    Restarted. Still having the same issue. I wonder if I should try to uninstall my old Link before I try it again.

    Posted via CB10
    12-18-14 02:11 PM
  5. mkelley65's Avatar
    Restarted. Still having the same issue. I wonder if I should try to uninstall my old Link before I try it again.

    Posted via CB10
    Uninstall Link and any other BlackBerry software. Reboot and start again. Also make sure any AV program is not blocking the install.
    12-18-14 02:28 PM
  6. rcab's Avatar
    I had the same problem. I used task manager and closed everything blackberry. Then tried to run the installation and it worked. I had rebooted but that didn't work. I was installing on Surface Pro 1.

    Posted via CB10
    12-19-14 12:28 AM
  7. CheckWriter's Avatar
    I had the same problem. I used task manager and closed everything blackberry. Then tried to run the installation and it worked. I had rebooted but that didn't work. I was installing on Surface Pro 1.

    Posted via CB10
    Let me give it another try. I still have the device updater on there somewhere.

    Looks like it's finally installing. Seems as if Microsoft was trying to install something that I didn't let finish. Thanks for the help.

    Posted via CB10
    12-19-14 01:47 AM
  8. olrouillon's Avatar
    Did you find the solution? I am also having the same problem. Some People recommend to turn off firewall but i did not succeed.
    12-21-14 03:45 PM
  9. Asvertus's Avatar
    I've had the same problem.
    My solution was the deactivation of my virus program.
    After I stop my virus scanner, blend was installing without any problem.

    Posted via CB10 on Z30 (10.3.1.1154)
    mkelley65 likes this.
    12-21-14 04:27 PM

Similar Threads

  1. New Blend window too small on Surface Pro 3
    By RA-HA in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 17
    Last Post: 02-28-15, 10:25 AM
  2. Blend and battery life
    By mdobin in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 02-24-15, 10:19 AM
  3. How to get rid of time stamp string?
    By Dr Floof in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-15, 05:31 PM
  4. How to close / delete BES10
    By zmsox in forum BES10 Cloud
    Replies: 2
    Last Post: 12-18-14, 03:45 PM
  5. Whine gets updated to v3.2 bringing notifications
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-14, 12:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD