1. nitishmittal's Avatar
    Hi I am on 10.3.2.2474 on my Q10, I just received my Mi Band yesterday and I have tried almost everything I could have find on Internet and still could not pair my band with my mobile. Just to check the band I tried pairing the band with android phone and it worked flawlessly, can anyone guide me through the steps or troubleshoot the issue, I always get No band found when searching in the mi fit app but the default blackberry app is showing mi smart device in found devices.

    Via Q10/SQN100-3 running 10.3.2.2639
    10-03-15 02:52 AM
  2. nitishmittal's Avatar
    No solution?

    Via Q10/SQN100-3 running 10.3.2.2639
    10-03-15 11:50 PM
  3. nitishmittal's Avatar
    I seem to find the problem with Bluetooth permissions,

    Now after updating the app and using the modded app from miui forums, whenever I launch the app a popup shows regarding Bluetooth permissions come and go so fast that I can not even respond and it arises even while the Bluetooth is activated, I do feel their might be some issue with the app connecting to bluetooth,

    How can I change the bluetooth permissions of the app.

    Via Q10/SQN100-3 running 10.3.2.2639
    10-04-15 12:01 AM
  4. beowulf101's Avatar
    I can't get Polar Flow to such with my Polar V800 device either. Same problem, different fitness manufacturer!

    Posted via CB10
    10-04-15 01:37 PM
  5. HarleyTE450's Avatar
    Hi man.
    I got the mi band few days ago and I have the same problem like you.
    My Mi Band cannot be paired with my BB Classic. I have now installed the new version of BB OS10 and the mi fit app is too the newest.
    I can sign in (Mi fit) succesfully,but the pairing is still unable.
    Did you find a way to make it works properly?
    Write me please some advice, i am going crazy of this problem.

    Thanks a lot.
    Harley

    Posted via CB10
    01-17-16 05:00 PM
  6. rafkom_2005's Avatar
    Hi
    Have similar problem with MiBand 1S and BB Leap.
    01-17-16 05:58 PM
  7. progguy's Avatar
    Hi I am on 10.3.2.2474 on my Q10, I just received my Mi Band yesterday and I have tried almost everything I could have find on Internet and still could not pair my band with my mobile. Just to check the band I tried pairing the band with android phone and it worked flawlessly, can anyone guide me through the steps or troubleshoot the issue, I always get No band found when searching in the mi fit app but the default blackberry app is showing mi smart device in found devices.

    Via Q10/SQN100-3 running 10.3.2.2639
    For me now it works perfectly with my passport (on latest bb10 OS) with the latest version of mifit available on SNAP.
    What i just had to do was:
    1/ delete others bluetooth devices registered with my passport
    2/ reboot
    3/ open mi fit app
    4/ open the bluetooth and refresh list of available bluetooth devices
    5/ when i see the "mi 1s" in the list, i go fastly to the mi fit app previously opened and i launch pairing
    It works and now i have my band 1s working perfectly.

    Posted via CB10
    01-26-16 01:18 PM
  8. Maarten Van Pottelberghe's Avatar
    Yeah, do not pair using the bluetooth settings but via the mifit app

    Posted via CB10
    01-26-16 01:30 PM

Similar Threads

  1. chalangr to blackberry security
    By purana papi in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 10-03-15, 11:00 AM
  2. How to unlock Blackberry Q5 Free?
    By MyBlackbery in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-15, 12:18 AM
  3. Can I transfer things from my Android to BlackBerry if the Android is cracked badly?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-15, 11:46 PM
  4. BB10 is dead. Try to move on. It nearly destroyed BB
    By mmmmm127 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-15, 09:07 PM
  5. I can't download the app Sony smartband swr30 to install it to my BlackBerry Z10
    By nikerby in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-15, 06:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD