02-18-16 10:44 PM
26 12
tools
  1. fajartri's Avatar
    suddenly my Z10 STL100-1 10.3.2 getting sick!!!??
    1. can not open camera ! (TEMPERATURE WARNING. : YOUR DEVICE NEED TO COOL DOWN BEFORE CAMERA CAN BE USED)

    2. device refused to charge!? every time I connect my original charger the fully indicator showed, but actually the batt not charging!? I have to used my desktop charge to fully the batt.

    I think is OS bugs or something because it's normally before...

    what I do is :
    1. wipe the device from OS proses (not work)
    2. multiwipe and slide the new OS from all version 10.3.2 (not work)
    3. reload from BlackBerry link (not work)
    4. try to replace camera bar from 10.3.1 (not work)
    5. try to downgrade OS to 10.3.1 (stupid try..not work)
    6. BBVE tell that camera licence is missing??
    7. finally try to pray n hope...still not work!

    it's been a month and I feel stress n frustrated, if anyone have any solution please tell me because I love BlackBerry10 and I don't have enough money to buy a new phone.. *sad
    sorry for my bad english...

    best regard,
    fajar3
    Attached Thumbnails Are u bb10 master? Please help me!-img_20160208_002033.png   Are u bb10 master? Please help me!-img_20160201_073438.png   Are u bb10 master? Please help me!-img_20160201_073021.png  
    02-07-16 12:22 PM
  2. paulwallace1234's Avatar
    You've denied BBVE the camera permission, turn it back on.

    If after all of that (you really didn't and shouldn't have done atleast 2 things on that list) then it's probably a hardware fault.
    02-07-16 12:35 PM
  3. fajartri's Avatar
    yes I tried to check but actually camera permission is on, BBVE still not detect..

    Posted via  Z❿ - STL100-1/10.3.2
    02-07-16 12:43 PM
  4. fajartri's Avatar
    but I don't think is hardware problems, I read the same case with q10 in some forum, they fix it with downgrade to 10.2.1 (sure because he still in 10.3.1), mine is 10.3.2...it's probably stuck

    Posted via  Z❿ - STL100-1/10.3.2
    02-07-16 12:47 PM
  5. paulwallace1234's Avatar
    Well, final suggestion would be a clean Auto loader for the device, if it's still doing that I'd be looking at hardware.

    The STL100-1 has a history of issues

    Posted via CB10
    02-07-16 12:55 PM
  6. fajartri's Avatar
    yes, big hope from 10.3.3 can fix my Z10..

    Posted via  Z❿ - STL100-1/10.3.2
    02-07-16 01:01 PM
  7. fajartri's Avatar
    help..help..help

    Posted via  Z❿ - STL100-1/10.3.2
    02-08-16 05:36 AM
  8. leeiling's Avatar
    https://mega.co.nz/#!8t0TWbya!ULYQ8D...Oe2K3Naf259icY

    Download

    Run the file ending with exe
    Connect your phone with your computer getting online
    Run the file starting with reload

    If the window popping up doesn't show PIN but UNKNOWN, ignore it, click OK

    You should be able to have OS reloaded.

    Posted via CB10
    02-08-16 09:34 AM
  9. thurask's Avatar
    https://mega.co.nz/#!8t0TWbya!ULYQ8D...Oe2K3Naf259icY

    Download

    Run the file ending with exe
    Connect your phone with your computer getting online
    Run the file starting with reload

    If the window popping up doesn't show PIN but UNKNOWN, ignore it, click OK

    You should be able to have OS reloaded.

    Posted via CB10
    Isn't that just for BBOS?

    Anyway, @OP, it's probably a hardware fault.
    02-08-16 11:54 AM
  10. dman2009's Avatar
    Did you try a different battery?

    Posted via CB10
    02-08-16 12:49 PM
  11. fajartri's Avatar
    I will try, thanks man...bighope.

    Posted via  Z❿ - STL100-1/10.3.2
    02-08-16 10:25 PM
  12. albertinik's Avatar
    Isn't that just for BBOS?


    This

    Anyway, @OP, it's probably a hardware fault.


    Posted via CB10
    02-08-16 10:49 PM
  13. fajartri's Avatar
    not work man.., still crashing, *SAD

    Posted via CB10
    02-10-16 03:04 AM
  14. fajartri's Avatar
    help..hep..help

    Posted via CB10
    02-10-16 07:01 AM
  15. pergijauh's Avatar
    Hardware problem. I think you buy refurbish phone.
    The only way is claim for guarantee if any. If not, you should buy a new phone.

    ( ˘)з┌◦◦◦♥
    02-10-16 08:08 AM
  16. fajartri's Avatar
    hardware problems? guys, like I said, same case with q10 just fix it with downgrade to 10.2.1 because they still in 10.3...

    Posted via CB10
    02-10-16 06:12 PM
  17. pergijauh's Avatar
    Do it. Downgrade to 10.2 then.

    ( ˘)з┌◦◦◦♥
    DrBoomBotz likes this.
    02-10-16 06:42 PM
  18. fajartri's Avatar
    impossible, me 10.3.2..

    Posted via CB10
    02-10-16 10:21 PM
  19. thurask's Avatar
    Back up your phone with BB Link, disable storage encryption if you enabled it, download a 10.3.2.2876 autoloader (https://drive.google.com/file/d/0B3f...VXS2xPVnc/view), run it, complete the initial setup (BBID, networks, etc.) and don't restore. Run BB Virtual Expert and see if you get the same problem.

    If so, it's a hardware fault. Get a new phone, or send it in for repair if you can.

    If not, something on your old setup was corrupted. Try to avoid restoring the backup. A good way to do that is to back up with apps other than BB Link (such as the many contact/SMS backup apps in BB World), move your personal files off of device memory (cloud storage or SD card), and sync your contacts with an email account.
    Superfly_FR likes this.
    02-10-16 11:16 PM
  20. roleli's Avatar
    Where can I find the latest autoloader for stl100-3? The one in the post above is for STL100-1.

    Posted via CB10
    02-11-16 08:59 AM
  21. thurask's Avatar
    Where can I find the latest autoloader for stl100-3? The one in the post above is for STL100-1.

    Posted via CB10
    https://drive.google.com/open?id=0B3...WxRU2FISU1XeEE
    02-11-16 12:34 PM
  22. roleli's Avatar
    Thanks
    02-11-16 08:24 PM
  23. fajartri's Avatar
    i still can't fix it,,,BLACKBERRY please help me!
    i found this : http://forums.crackberry.com/ask-que...-used-1000453/
    peoples with the same problems fix with just downgrade to 10.3.0, because they still in under 10.3.2
    me in 10.3.2.2876 !! (can not downgrade).
    02-17-16 08:52 AM
  24. fajartri's Avatar
    up..up

    Posted via CB10
    02-18-16 02:38 AM
  25. Superfly_FR's Avatar
    From our Community Rules & Guidelines I would like you to review. In particular.....
    [WARN]Bumping
    Bumping a thread means to post an innocuous reply to a thread in order to "bump" it to the top of a forum. Excessive bumping is prohibited, and is limited to once per 24 hour period.
    [/WARN]

    Please OP, follow the rules
    Thanks
    SF
    Moderation team.
    02-18-16 06:57 AM
26 12

Similar Threads

  1. Are u the bb10 master?? Please help me...
    By fajartri in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 02-11-16, 08:11 PM
  2. Are u bb10 master? Please help me!
    By fajartri in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 02-07-16, 04:30 PM
  3. My priv screen is locked, will not let me power off or open.
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-16, 11:24 AM
  4. How can I Log out from BlackBerry ID in BB10 Passport?
    By afe603 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 02-07-16, 09:44 AM
  5. Viber crashing on BB10
    By tundaNyeusi in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-16, 08:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD