1. badshowsr's Avatar
    I have recently installed two new programs on my blackberry Q10 and neither one will connect to their respective databases.

    First program is Bloomberg and second is the Royal Bank for Blackberry 10. In the case of Bloomberg, program says it is loading but data never loads. With the Royal Bank, when I log in using my Client Card, the response from Royal Bank is "empty".

    A clue to this problem may be that I was travelling in Europe recently (Canada is home) and I used my phone in Europe with a different SIM card. I wonder if something has been placed in the device's database that is screwing up the connection while back in Canada.

    For the record, all other software on my Q10 is working properly.

    I'd sure appreciate any help on this one.
    10-05-13 04:07 PM
  2. BigBadWulf's Avatar
    Seem to recall something similar recently, but I can't find it. Try this:

    Settings, about, network, click the right bottom corner, hit Register BlackBerry. Give it a few minutes, turn the phone off for 5, the fire it back up and see what happens.
    10-06-13 09:27 PM
  3. badshowsr's Avatar
    Thank you very much for this, Big Bad Wulf. Unfortunately, this did not work. If you have any other ideas, I'd love to hear from you or others. Thanks again

    Posted via CB10
    10-07-13 01:59 PM
  4. BigBadWulf's Avatar
    Next suggestion would be to contact your carrier. They made need to reset you in the system.
    10-07-13 02:23 PM
  5. badshowsr's Avatar
    Thanks, for that, Big Bad Wulf. I contacted my carrier, Fido (Rogers Welfare Network), today, and the rep I talked to was reluctant to let me speak to the techs. Following my persistent efforts, he went away from the phone for a few minutes - supposedly to talk to the tech guys, and returned with the message that they would not speak to me and that I should call Blackberry.
    I'll try again tomorrow.
    10-07-13 08:49 PM
  6. badshowsr's Avatar
    I spoke to a much more polite Fido rep today and he agreed to reset my Q10 in the system. I have since tried the apps, but the problem persists.

    Do you have any other ideas? Thanks.
    10-08-13 09:17 PM
  7. badshowsr's Avatar
    Well, followers, I've installed 10.2 and it's running nicely. But I'm sad to say that neither of the two problems apps - Bloomberg and Royal Bank - are yet working. Does anyone think it makes sense to reset the device and re-load all the software?
    10-24-13 06:35 PM

Similar Threads

  1. Would like to see Sony Play memories come to the BB10 Phones.
    By Motorhead777 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 90
    Last Post: 10-17-15, 09:37 AM
  2. Q10 vs Z30 which one to choose
    By PauloPImenta in forum BlackBerry Z30
    Replies: 24
    Last Post: 10-19-13, 04:03 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 10-12-13, 07:27 PM
  4. Will there ever be an option to change fonts?
    By mradil in forum BlackBerry Q10
    Replies: 11
    Last Post: 10-06-13, 04:05 PM
  5. Request to people who bought Q10 directly from Amazon UK
    By rmarinheira in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 10-05-13, 04:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD