1. Yoox_II's Avatar
    Sometimes, if I'm typing something in Google or another website, I am not able to backspace by swiping left. And I just noticed now, that it's not working in the CB app. If I leave the app then re-enter (without closing app) it works again. Does anyone know why this happens? Am i typing too quickly after the keyboard slides up causing a glitch?
    PS: I searched this before posting this thread and found no resolution, just so u all know

    Posted via CB10
    12-31-14 10:25 AM
  2. Gatmyer's Avatar
    Working in CB for me.

    Posted via CB10
    12-31-14 11:25 AM
  3. Yoox_II's Avatar
    It happens at random times. There is no pattern, no specific apps or websites, it just seems completely random. I can go a week without it happening, or 2 hours.

    Posted via CB10
    12-31-14 11:35 AM
  4. deltact's Avatar
    Yeah, I've had this issue with my Z10 since the initial launch OS and even now on 10.2.1. It never seems to show up in the Hub, but most often in apps or when I try to compose a message using the Share function.

    Posted via CB10 on Z10
    12-31-14 01:21 PM

Similar Threads

  1. Is it possible to sync the new BB Classic with a 2008 Ford Edge?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-10-15, 06:03 AM
  2. How do I remove my BlackBerry password?
    By ibm4us in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 3
    Last Post: 01-03-15, 01:57 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-31-14, 10:24 AM
  4. Z3 wifi direct not working
    By anuj syal in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-14, 10:20 AM
  5. How do I transfer contacts from Playbook to Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-14, 09:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD