06-07-15 03:41 PM
793 ... 29303132
tools
  1. tryfe's Avatar
    Anyone can test whether Blackberry Protect View Location is working in this 10.2.2.1531? Thanks
    It works fine for me.

    Posted via CB10
    08-19-14 04:03 PM
  2. amin888's Avatar
    until now, it still shows location before upgrade from 3247 :-(

    It works fine for me.

    Posted via CB10
    08-19-14 07:35 PM
  3. tryfe's Avatar
    until now, it still shows location before upgrade from 3247 :-(
    Just to be sure, I ran it again & it still correctly located my device.
    08-19-14 07:45 PM
  4. amin888's Avatar
    Just to be sure, I ran it again & it still correctly located my device.
    I just did Delete Account from BB Protect and now I don't any device associated with BlackBerry Protect anymore.
    I already did OFF and ON BB Protect on my Z10 even did restart.

    I don't know maybe it's related, now my region is EMEA not APAC.
    08-19-14 09:11 PM
  5. Doggerz's Avatar
    Bugs with passwords.

    1 simple password slider says "off" but is in fact on.

    2. Picture password says off but is also on.

    Everything works but the sliders are incorrect.

    I can set simple on. And then leave the screen. Come back it's back to off

    If I turn pictures password on it just makes me reset up my combo. But it works even though it's set to off.

    Anyone understanding what I mean? A

    SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-img_20140819_212737.png

    Z30STA100-5 / 10.2.2.1531 / T-Mobile USA
    08-19-14 09:30 PM
  6. Doggerz's Avatar
    Can anyone diagnose my 48 hour graph? I have been heavily using it. Watching streaming video. Downloading snap apps. Amazon apps. Customizing things. So it's been used hard.

    I'm still getting 10-12 hours. I think I'll give it a week in fair conditions and see if it can get 16 hours.

    I still feel 2977 (OS 3247) was the ultimate OS for this phone. But it's a pain to go back. And maybe there will be a 10.2.2.2xxx drop soon.

    Anyone see a new 10.2.2 spotted?
    SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-img_20140819_213218.png

    Z30STA100-5 / 10.2.2.1531 / T-Mobile USA
    08-19-14 09:36 PM
  7. ronfc's Avatar
    Bugs with passwords.

    1 simple password slider says "off" but is in fact on.

    2. Picture password says off but is also on.

    Everything works but the sliders are incorrect.

    I can set simple on. And then leave the screen. Come back it's back to off

    If I turn pictures password on it just makes me reset up my combo. But it works even though it's set to off.

    Anyone understanding what I mean? A

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140819_212737.png 
Views:	1908 
Size:	92.2 KB 
ID:	291889

    Z30STA100-5 / 10.2.2.1531 / T-Mobile USA
    I noticed that when I was still on 10.2.1.2977. It could have been like that much earlier.

    Cave, cave, moderator videt
    08-19-14 09:37 PM
  8. Completing's Avatar
    10.2.2 battery usage looks off:

    SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-img_20140820_134144.png
    08-20-14 07:18 AM
  9. Kamika007z's Avatar
    Too many missing SMS/MMS issues on this build on a VZW Z30.

    I'm trying 3358 now.
    08-20-14 07:23 AM
  10. peednus's Avatar
    My contacts keep disappearing and reappearing. Anyone else having this issue? My contacts are only linked to Gmail and nothing else. I've never had any contact issues before like other have had with different builds.

    Posted via Commodore 64
    08-20-14 09:53 AM
  11. Jeroen Vos's Avatar
    My contacts keep disappearing and reappearing. Anyone else having this issue? My contacts are only linked to Gmail and nothing else. I've never had any contact issues before like other have had with different builds.

    Posted via Commodore 64
    There's something weird with the contacts in this build for sure. I keep losing the name and picture link of my quickdials.

    Posted via CB10
    08-20-14 10:23 AM
  12. ralfyguy's Avatar
    I must say that I have no trouble with the contacts except that the PlayBook Video Chat option is gone.

    Posted via CB10
    08-20-14 10:51 AM
  13. tryfe's Avatar
    There's something weird with the contacts in this build for sure. I keep losing the name and picture link of my quickdials.

    Posted via CB10
    I've had that issue with the last few OS Releases..

    Posted via CB10
    08-20-14 11:00 AM
  14. mrjmc99's Avatar
    Too many missing SMS/MMS issues on this build on a VZW Z30.

    I'm trying 3358 now.
    I had the same problems, 3358 for 2 days with no issues, best radio I've seen so far.

    Z30STA100-3/10.2.1.3358
    08-20-14 02:52 PM
  15. Numero12's Avatar
    Screen capture doesn't work with up and down volume buttons. Any ideas?

    Post from my BlackBerry Z30 smartphone.
    08-20-14 03:35 PM
  16. IFCArea51's Avatar
    I had the same problems, 3358 for 2 days with no issues, best radio I've seen so far.

    Z30STA100-3/10.2.1.3358
    Correct me if am wrong, but, the release notes stated that contact management was addressed?

    Posted via Q10
    08-20-14 03:47 PM
  17. ralfyguy's Avatar
    Screen capture doesn't work with up and down volume buttons. Any ideas?

    Post from my BlackBerry Z30 smartphone.
    Works fine here.

    Posted via CB10
    08-20-14 04:34 PM
  18. GodGibson's Avatar
    Correct me if am wrong, but, the release notes stated that contact management was addressed?

    Posted via Q10
    Not fully it needs a lot more work doing you can't even copy and paste numbers from the contact app without editing. Me thinks in 10.3 it will get an overhaul I hope
    08-20-14 06:18 PM
  19. jose_trevizo's Avatar
    Bugs with passwords.

    1 simple password slider says "off" but is in fact on.

    2. Picture password says off but is also on.

    Everything works but the sliders are incorrect.

    I can set simple on. And then leave the screen. Come back it's back to off

    If I turn pictures password on it just makes me reset up my combo. But it works even though it's set to off.

    Anyone understanding what I mean? A

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140819_212737.png 
Views:	1908 
Size:	92.2 KB 
ID:	291889

    Z30STA100-5 / 10.2.2.1531 / T-Mobile USA
    Yep, same here. Minus the picture password, never used it.

    CB10 on Z10 AT&T STL 100-3 OS 10.2.2.1531 Vote for Z10 http://www.phonedog.com/rankings/smartphones
    08-20-14 07:13 PM
  20. Numero12's Avatar
    Here's my Z30 with topic's OS using Mock it for BB10

    SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-mockit_20082014210214.jpg

    Post from my BlackBerry Z30 smartphone.
    08-20-14 09:05 PM
  21. Norg's Avatar
    There's something weird with the contacts in this build for sure. I keep losing the name and picture link of my quickdials.

    Posted via CB10
    Have been experiencing the very same situation on my Q5. Just reverted back to a late 10.2.1... version.

    Posted on CB10 via my Snappy Q5
    08-21-14 03:14 AM
  22. celalagrili's Avatar
    I'm using this German OS here in Azerbaijan. No bugs detected. Downloaded via Sachesi. Everything works perfectly also android apps without any problems ..better than 10.2.1.2977.

    Posted via Crackberry Forums Z30, 10.2.2.932.
    Numero12 likes this.
    08-21-14 03:24 AM
  23. huungryshark's Avatar
    Also no problems. Using this german only OS in Germany. Needs a few days to settle

    Posted via CB10
    08-21-14 06:22 AM
  24. thurask's Avatar
    Also no problems. Using this german only OS in Germany. Needs a few days to settle

    Posted via CB10
    Well, it doesn't seem to perform any better now that I'm in Germany.

    Posted via CB10
    Fret Madden likes this.
    08-22-14 02:14 AM
  25. huungryshark's Avatar
    I tried Telekom is also same. I'm on Simyo (Telefonica/Eplus) and Vodafone.

    But no one can beat 3000MB LTE High Speed for 14.90 and 1000MB for 3.00 if need more with Simyo. LTE coverage also nice where i live.

    Z10 LE (red) #00167 OS10.2.2.1531
    08-22-14 10:21 AM
793 ... 29303132

Similar Threads

  1. Remember and Evernote - no longer talking?
    By Bartleby001 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 01-02-15, 05:24 AM
  2. No fix for contacts?
    By Mel25 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 19
    Last Post: 10-01-14, 10:25 PM
  3. Silly issue but needs to be noticed/fixed please
    By jesade_reddy_q10 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 08-18-14, 02:58 AM
  4. App for ".." is gone. And the spam apps continue..
    By dibbis in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 29
    Last Post: 08-10-14, 08:24 PM
  5. Edit my own apk created by a dev and published
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-14, 08:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD