06-07-15 04:41 PM
793 ... 2829303132
tools
  1. ronfc's Avatar
    is this available to be found in Sachesi? I searched bu did not see it available. Also what are these bar files? do they need to be downloaded and updated also?
    What device are you using?

    Cave, cave, moderator videt
    08-17-14 05:24 AM
  2. sidd1011's Avatar
    Also, has anyone of you noticed that some of your contacts that synced with Outlook (or any other email account) now have a local contact linked to them? And if you delete this local copy it just reappears.

    I suddenly found 9 such local contacts linked to my Outlook contacts. After I deleted them they appeared again. But then it were 16 of them. After I deleted again, they came back as 21. Another deletion. They are back to 9.

    Some contacts having these strange local copies are not even on my Outlook list. Some are just my Facebook contacts.

    I updated to 10.2.2 using Sachesi.

    Posted via CB10
    I had the same problem. Deleting viber installed from apk solved it. Search for an app which uses contacts like Skype, viber etc and delete it. This will solve it.

    Z30STA100-2/10.2.2.1531
    08-17-14 06:55 AM
  3. antikorr's Avatar
    Thanks for the advice. Will look into it.

    Posted via CB10
    08-17-14 01:27 PM
  4. tryfe's Avatar
    Well it looks like this OS keeps removing my LinkedIn account info...strange.
    08-17-14 01:34 PM
  5. anon721037's Avatar
    Well it looks like this OS keeps removing my LinkedIn account info...strange.
    Its been happening on a few diff ones lately, i think its linkedin problem
    08-17-14 03:19 PM
  6. Doggerz's Avatar
    It's been only 24 hours but I think it may be draining the battery at a normal rate now. Will give it a few more days. May just put up with it until the next 10.2.2 or 10.3 leak.

    10% per hour or 10-12 hours from topped up to almost empty. With heavy use but doesn't drain at all hardly on standby.
    SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-img_20140817_121604.png

    Z30STA100-5 / 10.2.2.1531 / T-Mobile USA
    08-17-14 04:39 PM
  7. smart548's Avatar
    Maybe it has already been asked, but: what about the adobe flash version on this one? Is it 11.1 or 11.2 or..? Thx for replying!
    08-17-14 04:46 PM
  8. tryfe's Avatar
    Its been happening on a few diff ones lately, i think its linkedin problem
    Well that's a relief I guess.

    Posted via CB10
    08-17-14 04:53 PM
  9. Kamika007z's Avatar
    Thanks all.

    I just did a backup, SIC wipe, then used the autoloader to reinstall and restored from backup. Hope this works.

    Before, it was a direct upgrade from Sachesi which worked perfectly, but who really knows.

    I really like this build so I hope this will resolve the issue (aside from vvm not working which although I don't use, but stinks that it doesn't work for the people who do want to use it).
    So as a follow up post, wiping didn't help. MMS is still wonky. Time to revert back to the previous latest build.
    08-17-14 05:15 PM
  10. GodGibson's Avatar
    Maybe it has already been asked, but: what about the adobe flash version on this one? Is it 11.1 or 11.2 or..? Thx for replying!
    11.1
    smart548 likes this.
    08-17-14 06:15 PM
  11. CpE CKS's Avatar
    I noticed that the picture password stays off even after switching it on. Does anyone experience this?

    Posted via CB10
    08-17-14 11:14 PM
  12. Completing's Avatar
    Who is going to help me figure out this new escreen?
    08-18-14 05:50 AM
  13. bluegreen1965's Avatar
    I noticed that the picture password stays off even after switching it on. Does anyone experience this?

    Posted via CB10
    Yes, here too.

    Posted with ? Z10 10.2.2.1531
    08-18-14 08:44 AM
  14. Kadir Kaan ERKURAN's Avatar
    Yes, here too.

    Posted with ? Z10 10.2.2.1531
    No.

    Posted via CB10
    08-18-14 11:18 AM
  15. George_B's Avatar
    twelvezero8

    I looked in Germany, as had been mentioned a while back. DT has it, didn't check any other cellular operators.

    MCC 262 MNC 01

    Downloaded with Sachesi and upgraded my Q10.

    Working ok...didn't notice any problems.

    (Have to say my 9900 is my main device...just getting familiar with OS10 with the Q10.)
    08-18-14 04:16 PM
  16. Hypnoboy's Avatar
    Uh Oh... I used the Updated Bar files and now I have no HUB. When I swipe left it's just blackness, and when I hit the HUB icon, nothing happens. I've reset the phone 5 times now. What did I do?!?!?
    08-18-14 07:43 PM
  17. thurask's Avatar
    Uh Oh... I used the Updated Bar files and now I have no HUB. When I swipe left it's just blackness, and when I hit the HUB icon, nothing happens. I've reset the phone 5 times now. What did I do?!?!?
    Try reloading the core OS.

    Posted via CB10
    08-18-14 07:49 PM
  18. Hypnoboy's Avatar
    Try reloading the core OS.

    Posted via CB10
    Thanks! By any chance, do you have the Autoloaders up for the OS that YOU posted this morning?? I think I'd rather have THAT one instead!!
    08-18-14 07:55 PM
  19. thurask's Avatar
    Thanks! By any chance, do you have the Autoloaders up for the OS that YOU posted this morning?? I think I'd rather have THAT one instead!!
    Bitcasa uploading slowly. Easier to make your own.

    Posted via CB10
    08-18-14 08:05 PM
  20. Bash_Man's Avatar
    I noticed that the picture password stays off even after switching it on. Does anyone experience this?

    Posted via CB10
    I've noticed that happen since the last 2 or 3 leaks. I know its an OS bug as I've wiped my phone, did non-destructive update, used autoloader and everytime the same thing happens.
    08-18-14 10:50 PM
  21. boisdours's Avatar
    I updated to the newest BBM (10.3.43.9), so I can't accept any BBM invitation (group and PIN) although I can receive it :
    SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-img_20140819_115304.png

    Does anyone have the same issue ? or how to fix it ?
    If possible I'd like to fix it without downgrading OS...
    08-18-14 11:01 PM
  22. ikalinin's Avatar
    I'm not getting sms messages. I'm on vzw z30.
    Z30STA100-3/10.2.2.1531

    Posted with my awesome ? Z30
    08-19-14 07:33 AM
  23. ronfc's Avatar
    I updated to the newest BBM (10.3.43.9), so I can't accept any BBM invitation (group and PIN) although I can receive it :
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140819_115304.png 
Views:	1539 
Size:	25.0 KB 
ID:	291658

    Does anyone have the same issue ? or how to fix it ?
    If possible I'd like to fix it without downgrading OS...
    Did you load a new bar or updated via BlackBerry World?

    Cave, cave, moderator videt
    08-19-14 08:04 AM
  24. amin888's Avatar
    Anyone can test whether Blackberry Protect View Location is working in this 10.2.2.1531? Thanks
    08-19-14 11:52 AM
  25. root56's Avatar
    Yes they updated the phone apps graphics
    08-19-14 04:28 PM
793 ... 2829303132

Similar Threads

  1. Remember and Evernote - no longer talking?
    By Bartleby001 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 01-02-15, 06:24 AM
  2. No fix for contacts?
    By Mel25 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 19
    Last Post: 10-01-14, 11:25 PM
  3. Silly issue but needs to be noticed/fixed please
    By jesade_reddy_q10 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 08-18-14, 03:58 AM
  4. App for ".." is gone. And the spam apps continue..
    By dibbis in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 29
    Last Post: 08-10-14, 09:24 PM
  5. Edit my own apk created by a dev and published
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-14, 09:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD