06-07-15 04:41 PM
793 ... 1516171819 ...
tools
  1. ralphbu's Avatar
    Is this os works in india?????can anybody tell plz...
    What's your device? If it's a Z3, tell me if you were able to successfully load it. Thanks!
    08-10-14 09:50 AM
  2. ralphbu's Avatar
    Will wait for someone who has loaded this on a Z3 successfully. Only then perhaps will I try to reload it.
    08-10-14 09:57 AM
  3. Sargon123's Avatar
    I'm getting this error and therefore my device got BRICKED SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-untitled.png
    08-10-14 10:03 AM
  4. LazyEvul's Avatar
    So, I seem to have discovered a rather annoying bug today. A completely random email this morning (an email informing me of a new follower on Twitter, to be specific) set off a Level 1 Alert while my phone was on Silent and in Bedside Mode. Fortunately, this happened in the morning so not much harm was done, but I'm a little worried it'll repeat itself in the middle of the night someday. I have no Level 1 Alerts set, nor any custom rules at all for the Priority Hub. In fact, this message didn't even end up in the Priority Hub. The Hub also seemed to be bugged when I tried to read it - everything froze up for a good 10-20 seconds before it finally loaded the email.

    Other PIM apps also seemed to be affected - when I opened Contacts and Calendar, both were stuck loading in a screen like this:

    SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-img_20140810_095549.png

    Force closing the app and restarting seemed to fix them.

    Posted via CB10
    08-10-14 10:06 AM
  5. ralphbu's Avatar
    What is your device and which variant?
    08-10-14 10:16 AM
  6. ralphbu's Avatar
    I'm getting this error and therefore my device got BRICKED Click image for larger version. 

Name:	Untitled.png 
Views:	3053 
Size:	158.2 KB 
ID:	289988
    What is your device and its variant?
    08-10-14 10:17 AM
  7. RJurman's Avatar
    Loaded this yesterday via Sachesi. Running a Z30 STA 5 on AT&T and came from .3253
    All running great including android apps. Some have said it's smoother, but slower. Personally, I see no difference. The new radio seems the same but the new info bar is nice. It seems like a nice build but definitely not worth an upgrade. There's really nothing new here. Hold out for 10.3
    HotFix likes this.
    08-10-14 10:23 AM
  8. Doggerz's Avatar
    My Z30 battery is draining massively on this build. As much as I like saying I'm running 10.2.2 - I think I'm going back to 10.2.1.3247.

    Z30STA100-5 / 10.2.2.1531 / T-Mobile USA
    08-10-14 10:42 AM
  9. Sargon123's Avatar
    What is your device and its variant?
    z30 and sta100-2 i think but it's all good now I just use the link from BBE and it worked currently installing it at the moment
    08-10-14 10:51 AM
  10. James Blight's Avatar
    Finally got back the ability to use my SanDisk 128 GB micro SDXC card. Had to reload 10.2.1.3253 with an autoloader, set up the phone and let the phone download the appropriate driver (which it does by itself) and then sync with the micro SDXC card. Then I used Sachesi to download and install 10.2.2.932. For some reason, this retained the micro SDXC driver which is lost if you simply use the 10.2.2.932 autoloader to load fresh. Note, I also did a security wipe after upgrading using Sachesi and this had no effect on the micro SDXC driver which was retained from 10.2.1.3252. Finally, success. If you use an autoloader to install 10.2.2.932 you will not be able to download the device driver needed to access a micro SDXC card. Big flaw!
    I have a 64gb card installed now, but will test this asap with a 128gb.

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.2.2.1531
    Mozdony likes this.
    08-10-14 11:05 AM
  11. James Blight's Avatar
    My Z30 battery is draining massively on this build. As much as I like saying I'm running 10.2.2 - I think I'm going back to 10.2.1.3247.

    Z30STA100-5 / 10.2.2.1531 / T-Mobile USA
    How soon after install? Mine drained hard for the first 36 hours and now has appeared to settle, which is exactly what I would expect to see. Has yours been installed for more than 48 hours?

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.2.2.1531
    08-10-14 11:07 AM
  12. etnt7's Avatar
    The feature works fine.. but do your toggles show as enabled?
    No, it shows as disabled. But it's working.


    does anyone notice, when received a picture from BBM. It is saved as *.tmp not *.jpeg. So we cannot open it through picture app.
    Not for me. Its saving as .jpeg =]Y
    I think it was not a .jpeg file that was sent to you.



    Posted via CB10
    08-10-14 11:59 AM
  13. pfl4ume's Avatar
    Is this worth to install??? any new things in this os??
    any new features in this os???can i dwld or not??
    No, you can't. Under no circumstances you should install this OS.



    /irony off

    Posted via CB10 on my Z30STA100-2 / 10.2.2.1531 / Vodafone Germany
    Lawrie Sherratt and peednus like this.
    08-10-14 12:02 PM
  14. nwansukka's Avatar
    hmmm went from 5hrs @ 100% charge to over 26 hours on 95% charge on this build after it settled in overnight.
    Leaving my phone uncharged rest of the day, too good to be true.
    Installed using Sachesi non destructive
    08-10-14 12:25 PM
  15. Uzi's Avatar
    I'm getting this error and therefore my device got BRICKED Click image for larger version. 

Name:	Untitled.png 
Views:	3053 
Size:	158.2 KB 
ID:	289988
    Have you tried sic wipe to recover your device?

    Posted via CB10
    deezy87 likes this.
    08-10-14 12:28 PM
  16. diegonei's Avatar
    I have picture password and simple password enabled, yet.. they show disabled.. been like this since 3175.. I've tried sachesi, autoloader, wiping. I'm not the only one with this bug, am I?


    Attachment 289832
    They are on and working. It's just a crazy BB thing.

    Once set, the switches default to off. When you "enable them" the next time, you do the process all over again for settings those features up.

    Crazy BB thing. People at HQ didn't wanna come up with a reset switch.
    08-10-14 12:40 PM
  17. valleyag's Avatar
    I did it via Sachesi last night. Everything good except the weather channel app doesn't work. Won't even try. I know it was working before as I looked at it right before I backed my phone up. Going reinstall it today (weather app). All in all so far so good.

    Rockin Z30 on 10.2.2.932 on AT&T
    08-10-14 12:41 PM
  18. diegonei's Avatar
    any new features in this os???can i dwld or not??
    Somebody is not in the mood to read 14 pages of posts...
    deezy87 likes this.
    08-10-14 12:43 PM
  19. nah.uhh's Avatar
    They are on and working. It's just a crazy BB thing.

    Once set, the switches default to off. When you "enable them" the next time, you do the process all over again for settings those features up.

    Crazy BB thing. People at HQ didn't wanna come up with a reset switch.
    No, it's a bug.. only been there since 3175.
    Are you being sarcastic? loll
    08-10-14 12:43 PM
  20. ubizmo's Avatar
    True or False? The SQN 100-3 download will work via Sachesi on my SQN 100-5. I'm pretty sure it's one size fits all, but I want to confirm before I hit the Install button.
    08-10-14 01:06 PM
  21. diegonei's Avatar
    No, it's a bug.. only been there since 3175.
    Are you being sarcastic? loll
    One would be fooled into thinking that, but it's been that way since Picture Password came out. I was puzzled myself at first too.
    08-10-14 01:08 PM
  22. tryfe's Avatar
    True or False? The SQN 100-3 download will work via Sachesi on my SQN 100-5. I'm pretty sure it's one size fits all, but I want to confirm before I hit the Install button.
    Right. One size, fits all when it comes to the Q10.

    Posted via CB10
    deezy87 and ubizmo like this.
    08-10-14 01:11 PM
  23. DLewis13's Avatar
    Wrote earlier of same problem. Weather app works fine, The Weather Channel app from BB World does not work.
    Uninstalling and reinstalling, then a hard reset did not help at all. So I wrote the developer using link from BB World.
    No reply yet. Seems very few users are running The Weather Channel app.

    [QUOTE=valleyag;10700284]I did it via Sachesi last night. Everything good except the weather channel app doesn't work. Won't even try. I know it was working before as I looked at it right before I backed my phone up. Going reinstall it today (weather app). All in all so far so good.
    08-10-14 01:28 PM
  24. jcbehm's Avatar
    To the person who posted that exFat still doesn't work over wifi....Thanks. You just saved me some time testing this myself.

    Posted via CB10
    08-10-14 01:28 PM
  25. tw820's Avatar
    I have loaded almost every leak that has come out with no problems! I can't seem to get this one to do right thru Sachesi, once I t finished it just hung up on the screen with the symbol and the name BlackBerry for over an hour. I finally did a battery pull and then checked my is in settings and I still had 10.3.0296! Also why are the auto loaders bar files,im used to unzipping them and just letting it go it's thing! How do I load it as a bar file, just like I would with the chrome extinction for bar file apps? Help please!!!!!

    Posted via CB10
    08-10-14 01:32 PM
793 ... 1516171819 ...

Similar Threads

  1. Remember and Evernote - no longer talking?
    By Bartleby001 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 01-02-15, 06:24 AM
  2. No fix for contacts?
    By Mel25 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 19
    Last Post: 10-01-14, 11:25 PM
  3. Silly issue but needs to be noticed/fixed please
    By jesade_reddy_q10 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 08-18-14, 03:58 AM
  4. App for ".." is gone. And the spam apps continue..
    By dibbis in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 29
    Last Post: 08-10-14, 09:24 PM
  5. Edit my own apk created by a dev and published
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-14, 09:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD