06-07-15 03:41 PM
793 ... 1011121314 ...
tools
  1. 103683's Avatar
    i don't have such "calls" screen like in post #160 =\\. what wrong i did?
    08-09-14 08:38 AM
  2. 00_Agent's Avatar
    I don't see why people say that this OS is "laggy" or slower.. maybe because you didn't do a fresh install? Maybe you restore backup?

    I'm not the type to do non of those just contacts that I did via "InTouchAppContacts" and nothing more..

    I'm literally having no issues. If I did, I would say so..
    Opening 'seems' faster and nothing slower so

    For better experience I will recommend not updating some apps, as they will become a little slower especially BBM. And that's my experience and opinion

    Attachment 289802

    Z10 10.2.2.xxxx
    08-09-14 08:39 AM
  3. templar1164's Avatar
    OK, the problem with being able to enter or change your VMail password on vzw has finally been fixed!!! (small miracle) The new additions to phone are great! And also the minor fixes to contacts are a relief. All on all I'm glad I did the update from 10.1.

    From my Z30
    08-09-14 08:53 AM
  4. drew8484's Avatar
    Z30 on Verizon. Absolutely no problems. I see nothing different on this OS, but everything works great that I have tried.

    Posted via CB10
    wolfee48 likes this.
    08-09-14 08:56 AM
  5. Doggerz's Avatar
    [QUOTE=ShevyRock;10694887]
    Try looking inside your applications folder.
    That's where mine ended up being. A folder named 10.2.2.932.

    If not then use the search spotlight in upper right corner and search for "bar" and it will return at of files. Click on one and it will tell you the folder it's in.


    I've tried all this
    There is nothing.
    It seems that downloads files, but they can end up not recording or writing under the temporary name.
    Close everything and reboot your mac. Then in the finder on the left side open applications and scroll to the bottom. See if the folder is there. And search again.

    If you try downloading again and it does nothing it means it's already on your computer.

    I think the reboot will make it pop up. Good luck.

    Z30STA100-5 / 10.2.2.1531 / T-Mobile USA
    08-09-14 09:13 AM
  6. 00_Agent's Avatar
    Transition effect here is new (I think)

    SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-img_20140809_103219.png


    SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-img_20140809_103112.png

    All Call App though.. everything else is normalized good to go

    Z10 10.2.2.xxxx
    08-09-14 09:37 AM
  7. thurask's Avatar
    I already tried the 127 exfat bar when trying to get it on 2947, heh. Still the same result.
    08-09-14 10:01 AM
  8. Mozdony's Avatar
    There seems to be a major flaw to this software build. I used an autoloader to make a fresh install over 10.2.1.3253 followed by a security wipe. All looked good until the phone tried to install a device driver for my installed 128GB micro SDXC card (which was working fine in 10.2.1.3253). The driver would not install and gave an error that it could not load. So, took out my 128 GB card (with mountains of data on it) and installed an empty 64 GB card thinking that might allow the phone to download and install the appropriate driver. No dice. Same error came up. Arggggg! This is a flop as far as I am concerned. Stay away from this build if you use a micro SDXC card. Going back to 3253 as I am typing this.
    08-09-14 10:32 AM
  9. bdt417's Avatar
    There seems to be a major flaw to this software build. I used an autoloader to make a fresh install over 10.2.1.3253 followed by a security wipe. All looked good until the phone tried to install a device driver for my installed 128GB micro SDXC card (which was working fine in 10.2.1.3253). The driver would not install and gave an error that it could not load. So, took out my 128 GB card (with mountains of data on it) and installed an empty 64 GB card thinking that might allow the phone to download and install the appropriate driver. No dice. Same error came up. Arggggg! This is a flop as far as I am concerned. Stay away from this build if you use a micro SDXC card. Going back to 3253 as I am typing this.
    There are several posts on the tread about this issue. You need to do a non destructive OS install using Sachesi. I upgraded from 10.2.1.3253 using Sachesi. My phone (Z30) is reading and everything is working great using my 128GB card (formatted using exFAT).
    Mecca EL likes this.
    08-09-14 10:39 AM
  10. Mozdony's Avatar
    There are several posts on the tread about this issue. You need to do a non destructive OS install using Sachesi. I upgraded from 10.2.1.3253 using Sachesi. My phone (Z30) is reading and everything is working great using my 128GB card (formatted using exFAT).
    Oh Crap! Wished I knew that before dedicating a couple of hours to the fresh install. Did you do a security wipe after the Sachesi update? Please let me know. Thanks.
    08-09-14 10:41 AM
  11. KenV54's Avatar
    For me, AT&T Z10 100-3 32 GB SD card, smoothest Sachesi install ever. I didn't even have to re-register my POP email account, which I've had to do with almost all the others. Phone, LTE, wifi, all fine. Obviously I don't know yet about battery life.

    I'm getting very suspicious after a year and a half of all this that a security wipe is hardly ever necessary, if at all. I haven't done anything but Sachesi loads for about six months now, with no wipes at all. Maybe just lucky, of course.

    Posted via CB10
    08-09-14 10:56 AM
  12. bdt417's Avatar
    Oh Crap! Wished I knew that before dedicating a couple of hours to the fresh install. Did you do a security wipe after the Sachesi update? Please let me know. Thanks.
    I did not do a security wipe. Just loaded the file through Sachesi. Everything is working great so far.
    VITOS72 and Mozdony like this.
    08-09-14 11:01 AM
  13. mrjmc99's Avatar
    Why is everyone obsessed with security wipe. If you are going to use sachesi, then doing a security wipe kind of defeats the purpose of doing a non destructive upgrade. I haven't used an autoloader in quite some time, since 2274 I think. I haven't had any issues. No security wipes either.

    Z30STA100-3/10.2.2.1531
    wolfee48, Mecca EL and chalx like this.
    08-09-14 11:24 AM
  14. manonthemoon's Avatar
    Anybody on AT&T using it? If so, any issues?

    Posted via CB10
    Running fine so far! Z30STA100-5/10.2.2.1531

    Posted via CB10
    08-09-14 11:31 AM
  15. jtmo3's Avatar
    Running fine so far! Z30STA100-5/10.2.2.1531

    Posted via CB10

    Did you install with Sachesi? If so, what codes did you use? All I see is for 100-2. Will that work for the 100-5?
    08-09-14 11:38 AM
  16. manonthemoon's Avatar
    Is that an app in BlackBerry world? If so, then the dev must update the app to work on the newer os

    Posted via CB10
    Weather Channel app working fine for me
    Z30STA100-5/10.2.2.1531

    Posted via CB10
    08-09-14 11:50 AM
  17. J Quimson's Avatar
    I installed using an autoloader on my Z10 100-3 on AT&T.

    I haven't played with the phone much since I'm still letting the OS settle.

    From what basic operations I've done with it, like messaging and calls, things seem to be working fine.

    I scrolled through my contact list after a few hours from the time I installed and it seems to be scrolling fine.

    Did not do a security wipe.

    Black Carbon Fiber Z10
    08-09-14 11:53 AM
  18. huungryshark's Avatar
    Exclusive OS for Germany

    RedBerry Z10 #00167 10.2.1.3247
    08-09-14 12:04 PM
  19. nah.uhh's Avatar
    I have picture password and simple password enabled, yet.. they show disabled.. been like this since 3175.. I've tried sachesi, autoloader, wiping. I'm not the only one with this bug, am I?


    SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-img_20140809_131955.png
    08-09-14 12:23 PM
  20. t3q's Avatar
    Uploaded core os and radio files with sachesi and everything works fine. New call screen looks nice.

    Can not say anything yet about battery life, did the upgrade this morning.

    Posted via CB10
    08-09-14 12:24 PM
  21. tahabashir1991's Avatar
    I have picture password and simple password enabled, yet.. they show disabled.. been like this since 3175.. I've tried sachesi, autoloader, wiping. I'm not the only one with this bug, am I?


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140809_131955.png 
Views:	3691 
Size:	104.0 KB 
ID:	289832
    Working fine here

    Posted via CB10
    08-09-14 12:25 PM
  22. nah.uhh's Avatar
    Working fine here

    Posted via CB10
    The feature works fine.. but do your toggles show as enabled?
    08-09-14 12:30 PM
  23. 00_Agent's Avatar
    I did this upgrade last night. Let it charge over night and got up this morning. And until now, this is what I got..

    I am pretty impressed, based on how of a moderate- heavy user I am and normally it takes time before a fresh installed os battery can settle in, but look

    SR 10.2.2.932 - OS10.2.2.1531 Findings and Fixes-img_20140809_132928.png



    Z10 10.2.2.xxxx
    08-09-14 12:34 PM
  24. mttomas's Avatar
    so i tried updating my Z3 the manual way, did backup, installed, when coming back the window with the update is not on my computer anymore and the device is black. keeping the on off button pressed raises the red led for a second, but thats it.
    I guess the device is gone, any other ideas?
    08-09-14 12:35 PM
  25. ynak's Avatar
    all is works fine on Q!!
    08-09-14 12:45 PM
793 ... 1011121314 ...

Similar Threads

  1. Remember and Evernote - no longer talking?
    By Bartleby001 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 01-02-15, 05:24 AM
  2. No fix for contacts?
    By Mel25 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 19
    Last Post: 10-01-14, 10:25 PM
  3. Silly issue but needs to be noticed/fixed please
    By jesade_reddy_q10 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 08-18-14, 02:58 AM
  4. App for ".." is gone. And the spam apps continue..
    By dibbis in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 29
    Last Post: 08-10-14, 08:24 PM
  5. Edit my own apk created by a dev and published
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-14, 08:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD