02-20-15 08:36 PM
42 12
tools
  1. wojt7's Avatar
    Can the mods edit this misleading thread title. This guy has defective earphones but blaming his BlackBerry mobiles.
    Unbelievable bug!
    aminrajabi likes this.
    02-20-15 03:39 PM
  2. Old_Mil's Avatar
    If all your phones do this with the same set of headphones...perhaps it is the headphones.

    Posted via CB10
    jojo beaconsfield and Niels B like this.
    02-20-15 03:45 PM
  3. anon3230140's Avatar
    Gtfoh.

    Posted via CB10 on my BlackBerry Passport
    anon(8908445) likes this.
    02-20-15 03:49 PM
  4. Niels B's Avatar
    Never had that problem on Z10 and 2 Q10's

    Q10 10.3.1.2072
    02-20-15 03:50 PM
  5. dbmalloy's Avatar
    Usual for this forum... because I have an issue..... everyone must have..... heavens forbid the OP look for a different solution.... no... has to be BB fault.... gets tedioius.....
    wincyUt likes this.
    02-20-15 04:10 PM
  6. rleo25's Avatar
    No issue here. Sound quality is not the best but I've both channels functioning... that is a typical bashing post...

    Posted via CB10
    02-20-15 04:16 PM
  7. yanorm's Avatar
    5 BB's currently using Z30 never had that problem in 7 years,and with so many models, is this for real?
    02-20-15 04:16 PM
  8. unholyelite's Avatar
    Stupid title... your the only one with that problem and you make it seem all bb10 phones manufactured have your issue. Then non - blackberry users see stupid titles like that and start spreading crap.

    Posted via CB10
    02-20-15 04:21 PM
  9. davide445's Avatar
    I'm a convinced supporter of earphones and did never have had this problem, in any of the 10.x releases I did use on my Z10.
    Before pushing out alarming titles for problems that not only appear to be limited to a single, but that also was self solved, I did suggest to ask before affirm.
    02-20-15 04:24 PM
  10. tHe.iR1sH's Avatar
    Troll. You post something inflammatory that is clearly an issue with your accessory equipment and never reply? Lock this thread.

    Posted via CB10
    02-20-15 04:25 PM
  11. Bla1ze's Avatar
    I have owned a Q10, a Z30 and now a Classic. ALL three phones have the exact problem: sometimes earphone will only have sound in one ear. It will take a couple of re-plugging the earphone for both side to work properly.

    I mean, seriously BlackBerry? This is the most basic of the basic functions in a phone...and yet you can't even get this to work properly? I have NEVER had this issue ever since 3.5mm earphone become universal (like 10 years ago...)

    Things like this really makes you lose faith in BlackBerry...I don't know how long I can put up with this earphone problem...

    Posted via CB10
    I have 7 BlackBerry 10 devices here and NONE have this issue.
    02-20-15 04:29 PM
  12. bspence87's Avatar
    Never had this problem on a BlackBerry.

    Had it on two iPods in a row though, because I use them for work and would often sit or kneel on them. It caused the headphone input to deform so it could not make contact all around.

    I'm pretty sure it's just your headphones or the elements that you are exposing your phones to.

    Posted via CB10
    02-20-15 04:32 PM
  13. laketrout73's Avatar
    You're right, it is "unbelievable"!

    Q10SQN100-1/10.3.1.2243 | Bell | via CB10
    02-20-15 04:33 PM
  14. jojo beaconsfield's Avatar
    Thanks,I thought it was me,I used to be a DJ and have slight damage to my left ear being exposed to the loud music, the other ear was protected with a headphone,so as far as I'm concerned you make a good point ,I have to keep pressing it in my ear to get all the sound.I don't listen to music on my phone but I tried it
    and didn't like the experience,maybe I'll explore some other buds,thanks again. Passport and Z10
    After all the comments ,it seems as if my ear is really damaged,I was sort of hoping it was the buds,haha,
    02-20-15 04:39 PM
  15. keith_w's Avatar
    I have a pair of "Weird" (I think that is the brand) headphones that did not work properly in either my 9900 or my Z30. They work perfectly everywhere else I use them. I wouldn't have known that they didn't work in the z30 but I lost my BB issued phones. I now have a set of $20 Sony phones that work perfectly in the Z30
    johnnydoesai likes this.
    02-20-15 08:07 PM
  16. Mac Fan's Avatar
    My Z30 has the the same issue, tried four different types of headphones all of them had the same problem

    Posted via CB10
    02-20-15 08:30 PM
  17. johnnydoesai's Avatar
    I have a pair of "Weird" (I think that is the brand) headphones that did not work properly in either my 9900 or my Z30. They work perfectly everywhere else I use them. I wouldn't have known that they didn't work in the z30 but I lost my BB issued phones. I now have a set of $20 Sony phones that work perfectly in the Z30
    Thanks guys, I guess I was frustrated because it happened quite often. I read all the posts but Keith_w has nailed my exact problem: I did not think it was the earphone's issue (or my own ear ftm) because these exact headphones works perfectly fine everywhere else! (laptops, ipod Nanos, 3DS, even airplanes..)

    But when I plug this earphone in any of the three said BlackBerry devices, this annoying issue just appears all of a sudden every now and then...so it's just frustrating.

    Not a troll here, but sorry for the misleading titles. But I never knew earphones would "pick" hardware...now that's a first (or second, since Keith has similar issues lol)

    Posted via CB10
    02-20-15 08:36 PM
42 12

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 02-23-15, 12:01 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 02-21-15, 12:28 PM
  3. Will Playbook work at all after support ends?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 02-20-15, 08:36 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 02-20-15, 06:31 PM
  5. having just installed BB 10.3.1, on my Z30, now have BBM problems
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-15, 02:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD