1. LatinoLoco24's Avatar
    Might be just me, but the crackberry app is awfully laggy for me since updating to 10.2. I keep getting the black spinning circle when scrolling down the forums and threads. It's also quite choppy overall.

    Anyone else having some issues with Crackberry or is this isolated?

    Posted from my ZED10
    10-23-13 11:12 PM
  2. portal's Avatar
    Same here... not sure why though

    Posted via CB10
    10-23-13 11:13 PM
  3. Undbiter65's Avatar
    Crackberry was doing some maintenance. In fact, the forums JUST got back online. Perhaps it was that? Also a quick reboot will fix a laggy phone.
    10-23-13 11:15 PM
  4. LatinoLoco24's Avatar
    Crackberry was doing some maintenance. In fact, the forums JUST got back online. Perhaps it was that? Also a quick reboot will fix a laggy phone.
    Could be. It has been doing it since earlier today and continues to do so now. Not sure what the culprit is, but I've done several restarts to no avail.

    This new update hasn't been playing nice with me though, so who knows what it could be.

    Posted from my ZED10
    10-23-13 11:20 PM
  5. Undbiter65's Avatar
    Could be. It has been doing it since earlier today and continues to do so now. Not sure what the culprit is, but I've done several restarts to no avail.

    This new update hasn't been playing nice with me though, so who knows what it could be.

    Posted from my ZED10
    The first 24 hours of an update will like that. You have to give it time to settle. I've been installing leaks for a while and the first day is super laggy. So just give it time. It'll get better and you'll be able to enjoy full 19.2 awesomeness!

    Posted via CB10
    shads77 and LatinoLoco24 like this.
    10-23-13 11:23 PM

Similar Threads

  1. 10.2 update crashes Android ports
    By RP Singh in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 12
    Last Post: 01-06-14, 09:51 AM
  2. Got additional small update to 2.2.0.1753
    By yohannyphm in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 11
    Last Post: 10-26-13, 12:00 PM
  3. ALL Four BB10 Devices Should Have Launched in FEB
    By ren596 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-13, 11:15 AM
  4. 10.2 Bug on Q10- Anyone else?
    By mrm_090 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-23-13, 11:24 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 10-23-13, 11:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD