1. Centerman66's Avatar
    Good morning (afternoon) all.

    This morning I have been trying to update my partners Z30 STA100-5 from 10.3.1.747 to 10.3.1.1851 via sachesi (something I have done quite a few times in the past). The update gets to 4 files left (file 186 out of 190) and then stalls. The progress circle stalls at 50% for file 186 and the progress bar on the Z30 disappears. The Z30 appears unaffected (totally usable) but still on 10.3.1.747. Ideas?
    02-23-15 01:50 PM
  2. joeragan's Avatar
    I had similar issue two times. I simply closed Sachesi and started over.

    Posted via Z30STA100-2/10.3.1.2267
    02-23-15 02:00 PM
  3. Centerman66's Avatar
    OK. Tried that twice already. Will try again.

    Posted via CB10 using my Z30 STA100-5 on 10.3.1.2267
    02-23-15 02:30 PM
  4. AnimalPak200's Avatar
    I always had to delete the Docs2Go file... Maybe try that.

    Posted via CB10
    02-23-15 02:32 PM
  5. conite's Avatar
    I always had to delete the Docs2Go file... Maybe try that.

    Posted via CB10
    That was only a problem with older versions of Sachesi that couldn't extract those particular apps properly. It's been fixed for a while.

    Z30STA100-5/10.3.1.2267
    AnimalPak200 likes this.
    02-23-15 02:37 PM
  6. AnimalPak200's Avatar
    That was only a problem with older versions of Sachesi that couldn't extract those particular apps properly. It's been fixed for a while.

    Z30STA100-5/10.3.1.2267
    Cool, nevermind then.

    Posted via CB10
    02-23-15 02:37 PM
  7. Centerman66's Avatar
    That's all you guys got?!

    Posted via CB10 using my Z30 STA100-5 on 10.3.1.2267
    AnimalPak200 likes this.
    02-23-15 05:59 PM
  8. AnimalPak200's Avatar
    That's all you guys got?!

    Posted via CB10 using my Z30 STA100-5 on 10.3.1.2267
    Did you do a hard reset of your device before restarting the process? try setting your device in airplane mode before you try again.

    Which file is file 186?

    Posted via CB10
    02-23-15 06:07 PM

Similar Threads

  1. AT&T Classic PMA and Qi wireless charging?
    By slagman5 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 37
    Last Post: 03-03-15, 09:02 PM
  2. Q10 - Your device needs to cool down before your camera can be used
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 15
    Last Post: 03-03-15, 01:14 AM
  3. Why hasn't my Q10 done the auto update to 10.3?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-15, 03:37 PM
  4. Anyone able to send me the bar file of bbm?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-15, 02:59 PM
  5. Why do I have to reset my Q10 to use my apps?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-15, 01:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD