1. jordan72's Avatar
    Hi forum,
    I currently have a very strange situation.
    I receive a couple of S/MIME signed emails on my private email account via Active Sync, which behave very strange. ( and its always only one company where this happens ).
    If I click on the email in the hub and go to S/MIME Details, I get the message 'Details for this message will be available after the message id decoded. Please wait' and if I want to reply on the email, I get 'Could not display this message'.
    Has anyone ever experienced such a thing ?
    I already tried it with multiple othet S/MIME signed emails, and all of then work.
    How can I narrow down the root cause for this ? In Outlook and thunderbird, the emails open and behave normal. Why not in the Hub on my Blackberry Passport and Classic ?

    Regards
    Volker
    11-29-17 01:07 PM
  2. Rendergroup's Avatar
    Do you use a personal digital certificate? (comodo)

    Posted via CB10
    11-29-17 02:13 PM
  3. jordan72's Avatar
    Yes, I personally use such a certificate, but the sender uses an official corporate certificate.

    Posted via CB10
    11-29-17 02:18 PM

Similar Threads

  1. Email With Attachment Hang
    By Graham Miller in forum BlackBerry Priv
    Replies: 6
    Last Post: 11-29-17, 11:43 AM
  2. Problem with signed mail crashing hub
    By jmwork in forum BlackBerry HUB+ Suite
    Replies: 1
    Last Post: 11-27-17, 03:30 PM
  3. what is "log in/email/qq id"
    By slam5 in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-17, 07:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD